Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Pathology - Kadavra


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Suc - Gerilim - Korku
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yönetmen : Marc Schoelermann
Senaryo :
Mark Neveldine, Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Ekkehart Pollack
Müzik : Johannes Kobilke, Robb Williamson
Kurgu : Todd E. Miller
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 93 dk.
Dagitimci : Pinema Film
Resmi Web Sitesi : enterpathologylab.com

Oyuncular

Milo Ventimiglia (Ted Grey), Michael Weston (Jake Gallo), Alyssa Milano (Gwen Williamson), Lauren Lee Smith (Juliette Bath), Johnny Whitworth (Griffin Cavenaugh), John de Lancie (Dr. Quentin Morris), Keir O'Donnell (Ben Stravinsky)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI



DISK VII


Tıp öğrencisi Ted Gray okulunu birincilikle bitirir. Ülkenin en prestijli patoloji programlarından birine katılmaya hak kazanır. Son derece yetenekli olan Ted, kısa sürede programın elit ve ayrıcalıklı stajyer doktorlarının dikkatini çeker. Bu ekip Ted'i kendi gruplarına davet eder. Yeni arkadaşları merakını uyandırır. Bu sayede hiç beklemediği bazı sırları keşfeder. Farkında olmadan onların morgda saatlerce süren tehlikeli ve gizli oyunlarının bir parçası olduğunu fark eder. En mükemmel ve tanı konulması imkansız cinayeti kim işleyecektir?

Ted müfredat dışı aktivitelerle baştan çıkarılır. Tehlike yakınlaşmaktadır. Bir sonraki kurban olmadan oyuna bir adım önde devam etmelidir.

Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler birebir filmde de uygulanmış.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger