Pages

30 Nisan 2010 Cuma

Kırılgan - Fragile film izle

Kırılgan Fragile film izle 
Yapım:2005 İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balaguero
Süre:1 saat 33 dakika.
Oyuncular:Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Film Hakkında: Film 1:33 dklık 2005 yılında yapılmış güzel bir korku filmi. İspanyada çekilmiş olan bu filmin yönetmenliğini ünlü yönetmen Jaume Balaguero yapıyor. İzlemenizi öneririz.
Filmin Konusu: Yaklaşık yüzyıldır hizmet vermekte olan Mercy Falls Çocuk Hastanesi kapatılmak üzeredir. Fakat, bir tren kazası nedeniyle, çevredeki hastanelerde yer kalmadığı için tahliye işlemi bir süre ertelenmiştir. Hastanedeki koşullar iyice zorlaşmış, personelin çoğu gitmiş, birçok bölüm kapatılmış ve cihazlar yerlerinden sökülmüştür.
Hastanedeki çocuklar tedirgindir. Görünmeyen, dokunulamayan birşeyden korkmaktadırlar. Aslında var olmayan ama acı veren birşeydir bu... Nefret doludur... Bazıları ona ‘Mekanik Kız’ demekte, ikinci katta yaşadığını iddia etmektedirler. Kırk sene önce kapatılmış olan ve artık kullanılmayan ikinci katta..
Hastanenin geçmişine ait karanlık bir sırrı vardır. Bu korkunç şey, geçmişten sıyrılıp gelmiştir. Hastanede durumu düzeltmek için gönderilen genç hemşire Amy’nin (Calista Flockhart) hastanedeki gariplikleri farketmesi pek uzun sürmez.
Gerçek herkesin tahmin ettiğinden çok farklıdır.
İyi seyirler.
Cd-1


Cd-2


Cd-3


Cd-4


Cd-5

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger