Pages

30 Nisan 2010 Cuma

X-Men 2 film izle

Yönetmen :      Bryan Singer
Senaryo :     Michael Dougherty, Daniel P. Harris
Oyuncular :     Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Famke Janssen
Filmin Türü :     Aksiyon, Heyecan
Orijinal Adı :     X-Men 2
Yapımcı Firma :     0
Yapım Yılı :     2003
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     120 dakika
Filmin Konusu: Onlar evrimin bir sonraki halkasıydılar. Her biri doğuştan eşi benzeri bulunmayan farklı bir genetik mutasyona uğramış, bunun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı bu dünyada onlar bilimsel acaiplikler....doğanın ucubeleri ... farklılıklarını kabullenemeyenler tarafından toplumdan dışlanmış varlıklar. Her ne kadar sosyal çevreleri onları şiddetle reddetse de X-Men ve binlerce mutant dünya üzerindeki varlıklarını sürdürmektedirler.

Dünyanın en güçlü telepati yeteneğine sahip insanlarından biri olan Profesör Charles Xavier'ın koruması ve otoritesi altında ,bu özel donatılmış öğrenciler kendilerine bahşedilen gücü nasıl kontrol altına almaları gerektiğini ve insanlığın iyiliği için nasıl kullanabileceklerini öğrenmektedirler. Onları aslında korkutan bir dünya vardır karşılarında.

“X-Men” i sinema perdesine taşıyan ekip bu kez tüm sinema seyircileri için bir efsaneye dönüşen kahramanların hikayelerinin yeni bölümü için bir araya geldi.... X2... Gelmiş geçmiş en çok satan çizgi roman kahramanlarından uyarlanan hikayenin ilk bölümü Amerika'da 2000 yılı yazında vizyona çıktı.

İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger