Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Issız Adam


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Dram - Romantik - Duygusal
Gösterim Tarihi : 7 Kasim 2008
Yönetmen : Cagan Irmak
Senaryo :
Cagan Irmak
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Müzik : Aria
Kurgu : Rusen Daghan
Yapim : 2008 - Türkiye
Süre : 105 dk.
Dagitimci : Most Production
Resmi Web Sitesi : issizadam.com

Oyuncular

Cemal Hünal (Alper), Melis Birkan (Ada), Yildiz Kültür (Müzeyyen), Goncagül Sunar (Müsteri Kadin), Gözde Kansu (Sinem), Asu Aybars (Yasemin), Efe Karaman (Mithatcan), Serif Bozkurt (Senol), Sezgin Erdemir (Kitapci), Leyla Stefan (Kovboy Kiz), Yagmur Oray (Balerin Kiz), Aysegül Devrim (Sanal Kadin)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Alper 30'lu yaslarda, gurme sayilacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoraninin sahibi iyi bir asçidir. Lüks yasamayi seven, isinde basarili ama özel yasantisini her gün farkli kadinlarla birlikte olarak düzene koyamamis, hayatini yaptigi yemekler, günübirlik iliskiler, parali kadinlar üçgeninde yasayan birisi iken… Hayatinin akisi, bir gün Beyoglu'nun arka sokaklarinda, aradigi eski plak için bir kitapçiya girmesiyle degisir. Ada isimli oldukça güzel bir kadinla bu kitapçida karsilasan Alper Ada'yi takip etmeye baslar. Alper'in tanisma bahanesiyle aldigi kitabi Ada'ya vermesiyle takip son bulur.

Ada ve Alper'in yasamlarinda ilk defa karsilastiklari tutkulu askin ilk sinyalleri bu kitapla baslar. Alper kopamadigi özgür hayatinin içinde Ada'ya yer açmaya çalistikça, yasaminin daraldigini fark eder. Aski ve özgürlügü arasinda kalan Alper'in sessiz çigliklarini duyamayan Ada, kendini askin rüzgarina kaptirmistir bir kere...

Mustafa Hakkinda Hersey, Babam ve Oglum gibi filmlerle büyük basarilara imza atan Çagan Irmak, son projesi Issiz Adam'da modern hayatlarin kisileri yalnizliga sürüklediginin hikayesini yemekler, anneler, eski sarkilar ve askla taçlandiriyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger