Pages

27 Nisan 2010 Salı

Selvi Boylum Al Yazmalım Kadir İnanır filmleri izle - Türkan Şoray Filmleri izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiepkVVUefDznGkb1bS8eZI0rWBsSl7lbELF-xHyspk4JyJoXwi1kDOxFWT7Ywn7gNuDP4LLt5WoNPpr5yS5yiRDl_QTefanqlpLNternyOvnxkEgsBGR5vlhEYA89RdB2q_L_cjBqtOcNb/s400/SELV%C4%B0+BOYLUM-AL+YAZMALIM.jpg
Bir Kadir İnanır klasiği ile daha sizlerleyiz. Fazla lafı uzatmdan filmin konusuna geçelim. Gerçi çoğumuz biliyordur bu filmi.
Filmin Konusu: Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkan Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya, Samet'le yalnız kalır.
Bir gün yine yola çıkan İlyas, eve dönmez ve Asyayı bir sekreter ile aldatır. Asya bunu pencerede görür ve İlyas'tan kaçar.
İşleri bozulan İlyas, Asya’nın karşısına öyle çıkmak istemez ve bunalıma girerek Asya’yı terk eder. Asya, bu acıya dayanamaz ve oğluyla birlikte yollara düşer. Yolda Cemşit (Ahmet Mekin) adında bir adamla karşılaşırlar. Cemşit onlara kol kanat gerer. Birlikte yaşamaya başlarlar. Bir gün İlyas karşılarına çıkar. Asya şimdi büyük aşkı ve kendisine zor gününde kucak açan Cemşit arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Ve "sevgi emektir" diyerek kendisine ve çocuğuna emek veren Cemşit'i seçer.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger