Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

ejder Avcıları


Ejder avcıları çizgi film sinema izle seyret (türkçe dublaj)

Tür : Animasyon - Aksiyon - Fantastik - Macera Yapım yılı : 2008, Fransa - Almanya - Lüksemburg Yönetmen : Guillaume Ivernel, ArthurQwak Senaryo : ArthurQwak, Frédéric Lenoir Seslendirenler :Philippe Nahon, VincentLindon, MaryMatilyn Mouser, Rob Paulsen, Amanda Lear, Jeremy Prevost

Konusu:Zoe-peri masallarına inanan küçük birkızdır. Amcası Kral Arnold’u korkunç ejderhadan kurtarmakiçin kitaplarda okuduğu türdenkahraman bulmaya karar verir. Fakat bunun yerine Gwizdo ve Lian-Chu ile tanışır. Bu iki kafadarın hayattaki tek istekleri sessiz küçükçiftlik almaktır.

küçük kız, onların rüyalarındaki kahraman olduğunu düşünür.e-filmizletr.blogspot.com Kurnaz Gwizdo, Kral Arnold’un altınlarını duyunca harekete geçerküçük kıza gerçeği söylemez. Zoe bu macerada kahramanlarına katılmakta kararlıdır. Bundan sonra geri dönüş yoktur. Gwizdo ve diğerleri kaygılı bir şekilde yolakoyulurdünyanın sonuna doğru tehlikeliyolculuk başlar. Derin uykusundan uyandırılmak üzere olan korkunç ejdere doğru kahramanlarımız ilermeye başlamışlardır.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger