Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Basic Instinct 2: Risk Addiction - Temel Icgüdü 2


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Polisiye - Gerilim
Gösterim Tarihi : 31 Mart 2006
Yönetmen : Michael Caton-Jones
Senaryo :
Henry Bean, Leora Barish
Görüntü Yönetmeni : Gyula Pados
Müzik : John Murphy
Kurgu : Denise O'Dell, Moritz Borman
Yapim : 2006, ABD - Almanya
Süre : 114 dk.
Dagitimci : UNP
Resmi Web Sitesi : basicinstinct2.com

Oyuncular

Sharon Stone (Catherine Tramell), David Morrissey (Dr. Michael Glass), Charlotte Rampling (Dr. Milena Gardosh), David Thewlis (Roy Washburn), Hugh Dancy (Adam Towers), Neil Maskell (Dedektif Ferguson), Terence Harvey (Henry Rose)


DISK II



DISK III


Çok satan cinayet romanı yazarı Catherine Tramell San Francisco'dan Londra'ya taşındıktan sonra yine kendini kanunun yanlış tarafında bulur.
Londralı suçlu psikiyatristi saygın Dr. Michael Glass, zirvedeki bir sporcunun ölümünü takiben, Scotland Yard dedektifi Roy Washburn tarafından Tramell'in psikiyatrik karakter profilini çıkarıp, değerlendirmesini yapmaya ikna edilir. Fiziksel olarak Trammell'in çekim alanına giren ve onun zekasından etkilenen Glass, akıl hocası Dr. Milena Gardosh'ın tüm tavsiyelerine karşın, hızla Trammell'in yalan ağının ve baştan çıkarıcılığının içine çekilir.

Tramell'in, Glass'in temel içgüdülerini keşfetmesiyle, Glass'la Tramell arasındaki mesleki sınırlar yok olur. En heyecanlı noktada Glass her ikisinin de hayatlarını ebediyen değiştirecek bir seçimle karşı karşıya kalırken, öldürücü bir fikir savaşı ortaya çıkar.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger