Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

5. Bölüm Hakkında Fikir Ve düşüncelerinizi Yorum yazarak Belirtebilirsiniz...

Son 50 yılın en sevilen Türkçe parçaları, tüm Türkiye genelinde yapılan elemeler sonucu seçilen 20 muhteşem sesli çocuk tarafından seslendiriliyor.
30 kişilik dev bir orkestra çocuk yıldızlara eşlik ediyor, her hafta 4 ünlü konuk, sohbetleri ve şarkılarıyla unutulmaz gala gecelerine damgasını vuruyor.

Sunuculuğunu, yılların usta sanatçısı, sesiyle müziğe büyük yorum katan EROL EVGİN ve ekranların vazgeçilmez sunucusu PINAR ALTUĞ' UN üstlendiği "BİR ŞARKISIN SEN"atv ekranlarında...

PROGRAM ÖZETİ:

“Bir Şarkısın Sen”in heyecanla beklenen yeni bölümüne; Halit Akçatepe, Ümit Besen, Coşkun Demir ve Nesrin Sipahi konuk oluyor. Sanat dünyasının dev isimleri, mucize sesli çocuklarla aynı sahneyi paylaşırken; adını altın harflerle yazdıran usta oyuncu Halit Akçatepe de yorumları ve anılarıyla programa renk katıyor.

Sanat dünyasının efsane isimleri, bir yandan mucize sesli çocuklara övgüler yağdırırken, diğer yandan unutulmaz şarkılarla anılara yolculuk yapıyor. Minik yıldızların, eğlenceli ve hareketli parçalarla hazırladığı muhteşem bir fasılla başlayan gecede, izleyenler kimi zaman eğleniyor, kimi zamansa gözyaşlarını tutamıyor.

Minik Yıldız Aycan’ın seslendirdiği, “Tanrım beni baştan yarat” adlı şarkı büyük beğeni kazanırken; söylediği kantolar ve sevimli danslarıyla programın maskotu haline gelen Berna ise önce “Olmaz lmaz bu iş olamaz” adlı şarkıyı; ardından ise “Fındık Kurdu” adlı kantoyu seslendiriyor.

“Hastane Önü İncir Ağacı”, “Dağlar dağımdır benim”, “Allı turnam” ve “Çarşambayı sel aldı” gibi unutulmaz türkülerin seslendirildiği gecede, Şanlıurfa’dan gelen minik yıldız Şahin’in, sevilen türkülerden hazırladığı potpori de büyük beğeni kazanıyor.

Programda ayrıca; “Bambaşka biri”, “Senden başka”, “Hayat bayram olsa”, “Olur olur bal gibi olur”, “Dudaklarımda arzu”, “Rüya gibi her hatıra”, “Benim dünyam”, “Yalnızım dostlarım”, “Baharı bekleyen kumrular gibi”, “Alışmak sevmekten daha zor”, “Zor dostum zor” gibi pek çok unutulmaz eser, mucize sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.

tags:16 mayıs bir şarkısın sen 5.bölüm izle, 16 mayıs bir şarkısın sen izle, 16 Mayıs Bir Şarkısın Sen Video İzle, 16.05.2009 Bir Şarkısın Sen Videoları İzle, 16.05.2009 bir şarkısın sen yarışmasını izle, Atv Bir Şarkısın Sen Yarışması 5.Bölümü, bir şarkısın sen 16 mayıs izle, bir şarkısın sen çocuk yarışması izle, Bir Şarkısın Sen Müzikleri Dinle, bir şarkısın sen şarkı yarışmasını izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger