Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Titanic - Titanik

Titanic
Filmin posteri için resme tıklayın

Tür : Romantik - Dram - Felaket
Gösterim Tarihi : 18 Subat 1997
Yönetmen : James Cameron
Senaryo :
James Cameron
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : James Horner, Céline Dion
Kurgu : James Cameron
Yapim : 1997 - ABD
Süre : 194 dk.
Dagitimci : 20th Century Fox
Resmi Web Sitesi : www.titanicmovie.com

Oyuncular

Leonardo DiCaprio (Jack Dawson), Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater), Billy Zane (Caledon Hockley), Kathy Bates (Molly Brown), Bill Paxton (Brock Lovett), Gloria Stuart (Yaslı Rose Dawson Calvert), Frances Fisher (Ruth DeWitt Bukater), Bernard Hill (Kaptan Edward J. Smith)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI

Dünyanın hatırlamak istemediği türden felaketlerden olan "Titanik faciası", dev prodüksiyonların yönetmeni James Cameron tarafından çekilen görkemli bir film.
Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. "Titanic" adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu "Düşler Gemisi" nin yolcuları arasında Avrupa`da bir kaç yıl geçirdikten sonra Amerika`ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912`de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.

Titanic Titanic
Titanic Titanic
Titanic Titanic

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger