Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Street Fighter: The Legend Of Chun-Li - Sokak Dövüscüsü: Chun-Li Efsanesi


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Bilim Kurgu - Macera
Gösterim Tarihi : 27 Subat 2009
Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo :
Justin Marks
Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle
Müzik : Stephen Endelman
Kurgu : Patrick Aiello
Yapim : 2009, ABD - Kanada
Süre : 98 dk.
Dagitimci : Pinema Film
Resmi Web Sitesi : streetfightermovie.net

Oyuncular

Kristin Kreuk (Chun-Li), Moon Bloodgood (Maya), Michael Clarke Duncan (Balrog), Neal Mcdonough (M. Bison), Chris Klein (Nash), Robin Shou (Gen), Brahim Achabbakhe (Thug)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Chun-Li olağanüstü dövüş yeteneklerine sahip genç bir kadındır. Babası, o küçükken Shadaw Law’un acımasız lideri Bison tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Annesini de kanserden kaybedince, Chun-Li hayatta bir başına kalmıştır. Artık tek amacı yıllardır görmediği babasına ulaşıp onu Bison’un elinden kurtarmaktır.

Gen adlı dövüş ustasını bulmasını söyleyen eski Çince yazılmış bir mektup bulduktan sonra Chun-Li harekete geçmeye karar verir ve Bangkok’a doğru yola çıkar. Ancak dövüş ustasını bulmak pek de kolay olmaz. Haftalar sonra birkaç haydutun yaşlı bir adama saldırdığını gören Chun-Li onlarla tek başına dövüşür. Onları uzaklaştırmayı başarır ancak gücünü de sonuna kadar tüketir. İşte bu sırada Gen ortaya çıkar ve bitkin düşmüş Chun-Li’yi evine götürür. Dövüş ustası, babasını bulmakta genç kadına yardım edeceğini söyler.

Bison’un izini süren sadece Chun-Li değildir. Interpol polisi Charlie Nash ve dedektif Maya'da Bison’un peşindedir. Onların da yardımını alan Chun-Li artık bol aksiyonlu bir maceraya hazırdır.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger