Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Sınırda Filmini izle (+18)


Sınırda 100 küsür ülkede yasaklanmış film, Sınırda izle, +18 korku, gerilim, vahşet filmlerine en iyi yansıtan video yapımı sinema filmi Sınırda işkenceyle ölüm kalım arasında kalmış bir kadının yaşam mücadelesini kısaca özetliyor.

Sınırda filmini konusu:Konusu: Fransızbaşkanlık seçimlerinde muhafazakar veaşırı sağcıtaraf karşılaşır. Yörehalkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkar, herköşede alevler yükselmektedir. Şehir merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplıhırsız çetesi, büyük birsoygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçaçak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı eldeedeceklerdir.

Fakat işler istedikleri gibi yolunda gitmez.soygun sırasında başarız olunur.Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar. Soyguncular kaba saba görünümlü otel sahiplerinin, eski bir Nazi olduğundan habersizdirler. Pansiyon sahibi kendi ari ırklarından oluşan yeni dünya düzeni kurmak için, faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ancak beyaz ırkçıların dışarıda bu hayallerini uygulama şansı olmadığı için sahibi oldukları otelde türlü sapıklık ve yozlaşmayladolu ürkütücü biratmosfer oluşmasına zemin hazırlar

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger