Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

The Pursuit of Happyness - Umudunu Kaybetme


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Biyografi - Dram
Gösterim Tarihi : 3 Mart 2007
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo :
Steve Conrad
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael
Müzik : Andrea Guerra
Kurgu : Hughes Winborne
Yapim : 2006 - Ingiltere
Süre : 117 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : thepursuitofhappyness.com

Oyuncular

Will Smith (Christopher Gardner), Jaden Smith (Christopher), Thandie Newton (Linda), Chandler Bolt (Punk), Domenic Bove (Tim Ribbons), Dan Castellaneta (Alan Frakesh), Takayo Fischer (Mrs. Chu)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Chris Gardner, iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher'ın annesi maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder.

Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.

Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Büyük bir sevgi ve mücadele öyküsünün anlatıldığı Umudunu Kaybetme, Will Smith ve gerçek hayatta da oğlu olan Jaden Smith'in etkileyici oyunculuklarına sahne oluyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger