Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Night at the Museum - Müzede Bir Gece


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Fantastik - Aksiyon - Komedi
Gösterim Tarihi : 29 Aralık 2006
Yönetmen : Shawn Levy
Senaryo :
Ben Garant, Thomas Lennon
Görüntü Yönetmeni : Guillermo Navarro
Müzik : Alan Silvestri
Kurgu : Michael Barnathan, Chris Colombus
Yapim : 2006 - ABD
Süre : 120 dk.
Dagitimci : Özen Film
Resmi Web Sitesi : nightatthemuseum.com

Oyuncular

Ben Stiller (Larry Daley), Carla Gugino (Rebecca), Dick Van Dyke (Cecil), Mickey Rooney (Gus), Bill Cobbs (Reginald), Jake Cherry (Nick Daley), Robin Williams (Teddy Roosevelt)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Hayatı boyunca fantastic maceralar peşinde koşmuş olan Larry Daley, unların ona hiçbir çıkar sağlamadığını ve bu yüzden işssiz kalıp oğlunu göremeyecek duruma geldiğini fark edince gerçek bir iş arayışına girer. Rüyalarındaki büyük hayalin bir gün onu bulacağından emindir. Fakat böyle bir hayalin bu kadar canlı ve heyecanlı gerçekleşeceğinden tabii ki haberi yoktu. İşindeki ilk gecesinde büyükçe bir el feneri ve aşırı kullanılmaktan yıpranmış bir kullanım klavuzu ile koskaca müzede tek başına kalır. En azından o yalnız olduğunu düşünmektedir.

Fakat bir dakika, bu ses de ne? Larry bütün şaşkınlığı ile koskoca müzedeki tüm yaratıkların teker teker canlanmasına şahit olacaktır. Dünya tarihinin en korkunç yaratığı T-Rex, Hun İmparatoru Atilla, kaplanlar, maymunlar ve bir müzede tarihe karıştığını düşündüğünüz her şey taker taker koridorlarda dolaşmaya başlayacaktır. Tarihin sayfaları içinden çıkan yüzlerce karakterin içinde yalnızca Teddy Roosevelt ona bu kaosun sebebini ve çözümleme yolunu gösterecektir. Tekrar işini kaybetmekten ve bu yüzden oğlu Nick'i görememekten korkan Larry müzeyi zarar görmeden korumaya ve işine devam etmeye karar verecektir.

Sürüsüne Bereket ve Pembe Panter gibi filmlerin yönetmeni olan Shawn Levy, Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson gibi isimlerle renklendirdiği sevimli komediyi beyazperdeye taşıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger