Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

The Lake House - Göl Evi


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Romantik - Dram - Fantastik
Gösterim Tarihi : 4 Agustos 2006
Yönetmen : Alejandro Agresti
Senaryo :
David Auburn
Görüntü Yönetmeni : Alar Kivilo
Müzik : Mark Everett, Rachel Portman
Kurgu : Alejandro Brodersohn, Lynzee Klingman
Yapim : 2006 - ABD
Süre : 105 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : thelakehousemovie.com

Oyuncular

Keanu Reeves (Alex Wyler), Sandra Bullock (Kate Forster), Shohreh Aghdashloo (Anna Klyczynski), Christopher Plummer (Simon Wyler), Ebon Moss-Bachrach (Henry Wyler), Willeke Van Ammelrooy (Kate's Mother), Dylan Walsh (Morgan), Lynn Collins (Mona)


DISK II



DISK III


Yanlız yaşayan bir doktor olan Kate, stajını tamamladığı yerel hastaneden ayrılarak Chicago’da bir hastanenin çalışma teklifini kabul eder. Tek üzüldüğü konu, çok severek oturduğu göl kenarındaki evini bırakacak olmasıdır. Bir sonraki kiracıya, kendisine gelecek mektupları göndermesi için yeni adresini yazdığı bir not bırakır.

Evin yeni kiracısı Alex geldiğindeyse çok farklı bir manzarayla karşılaşır. Her yer son derece bakımsız, yıpranmış ve pislik içindedir. Bir önceki kiracıdan kalan notta okudukları ise Kate ve Alex’in hayatlarında, çok büyük bir şaşkınlığın ve zamanın imkansızlıklarıyla dolu bir aşkın başlamasına neden olacaktır.

Sandra Bullok ve Keanu Reeves, 1994’teki Hız Tuzagı filminden sonra bir kez daha, David Auburn’un yönetimindeki Göl Evi’nde biraraya geliyorlar.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger