Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Four Christmases - Zoraki Tatil


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 27 Subat 2009
Yönetmen : Seth Gordon
Senaryo :
Matt R. Allen, Caleb Wilson, Jon Lucas, Scott Moore
Görüntü Yönetmeni : Jeffrey L. Kimball
Müzik : Alex Wurman
Kurgu : Mark Helfrich, Melissa Kent
Yapim : 2008, ABD - Almanya
Süre : 88 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : fourchristmasesmovie.com

Oyuncular

Vince Vaughn (Brad), Reese Witherspoon (Kate), Robert Duvall (Howard), Sissy Spacek (Paula), Jon Voight (Creighton), Jon Favreau (Denver), Mary Steenburgen (Marilyn)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Kimse tatilleri Brad ve Kate’ten daha çok sevemez. Her Aralık ayının 25’inde, San Francisco üst tabakasına mensup bu mutlu ama evli olmayan çift, tanışmalarından bu yana her sene sürdürdükleri bir tatil geleneğine kucak açarlar: Güneşli, egzotik bir yerde, rahatlatıcı, eğlence dolu bir gezi için ailelerini geride bırakırlar.

Gittikleri yerde havuz kenarında margaritalarını yudumlarlar ve mevsimin tadını çıkarırlar çünkü bilirler ki evlerindeki dört unsurun yarattığı kaos ve keşmekeşten uzaktırlar: Boşanmış anne babalar, sürekli didişen kardeşler, kontrolden çıkmış çocuklar, ve Noel’de her ailenin değişmezi olan küskünlükler ve rahatsız anlar.

Ama bu yıl öyle olmayacaktır. Şortlarını ve güneş gözlüklerini bavullarına koymuş olan Brad ve Kate tüm seferlerin iptal edilmesine neden olan sisten ötürü San Francisco havaalanına kısılıp kalırlar.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger