Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Deja Vu

Deja Vu
Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Bilim Kurgu - Fantastik
Gösterim Tarihi : 5 Ocak 2007
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo :
Bill Marsilii, Terry Rossio
Görüntü Yönetmeni : Paul Cameron
Müzik : Harry-Gregson Williams
Kurgu : Jason Hellmann, Chris Lebenzon
Yapim : 2007 - ABD
Süre : 128 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : dejavu.movies.go.com

Oyuncular

Denzel Washington (Doug Carlin), Val Kilmer (Agent Pryzwarra), Adam Goldberg (Denny), James Caviezel (Oerstadt), Paula Patton (Claire Kuchever), Bruce Greenwood (Jack McCready), Elle Fanning (Janice)


DISK II



DISK III



DISK IV


Carlin, polis teşkilatında çalışan önemli bir ajandır. New Orleans'ta meydana gelen bir patlamanın soruşturması kendisine verilince şimdiye kadar yaşadığı belki de en ilginç soruşturmanın bir parçası olacaktır. Amerikan polis teşkilatının geliştirmiş olduğu bir teknoloji, insanların geçmişleri dahil hayatlarını gözetleme imkanı vermektedir. Fakat şimdiye kadar hiç denenmemiş olan, zamanda geriye giderek olayların akışını değiştirme işlemidir.

Patlamanın öncesine dönerek çok kısa bir zaman dilimi içerisinde herşeyi geri döndürebileceğini düşünen Carlin, çok riskli bir işe girişecektir. Son derece kısa bir zaman dilimi içerisinde bütün yaşananları geri döndürebilmek için Carlin'in tek bir şansı vardır.

Gazap Ateşi'ndeki işbiliğinden sonra Tony Scott-Denzel Washington birlikteliği yeniden bir aksiyonla beyazperdede yerini buluyor.

Deja Vu Deja Vu
Deja Vu Deja Vu
Deja Vu Deja Vu

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger