Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Butterfly on a Wheel - Shattered - İhanetin Bedeli


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Dram - Gerilim - Suc
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2007
Yönetmen : Mike Barker
Senaryo :
William Morrissey
Görüntü Yönetmeni : Ashley Rowe
Müzik : Robert Duncan
Kurgu : Pierce Brosnan
Yapim : 2007 - Kanada
Süre : 95 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : shatteredmovie.com

Oyuncular

Pierce Brosnan (Tom Ryan), Maria Bello (Abby Randall), Gerard Butler (Neil Randall), Emma Karwandy (Sophie Randall), Claudette Mink (Judy Ryan), Desiree Zurowski (Helen Schriver), Nicholas Lea (Jerry Crane), Peter Keleghan (Karl Granger), Samantha Ferris (Diane)


DISK II



DISK III



DISK IV


Neil ve Abby Warner çiftinin küçük kızları ile birlikte mutlu bir yaşamları vardır. Neil iş seyahatine çıktığında Abby kız kardeşi Diane ile birlikte vakit geçirmek için küçük kızları Sophie'yi bir bakıcıya teslim eder. O ana kadar mükemmel bir yaşamları olan Warner çifti aldıkları bir telefonla alt üst olurlar. Kendini Ryan olarak tanıtan bir adam dediğine bakılırsa bakıcıyı etkisiz hale getirerek kızlarını kaçırmıştır. 24 saat içinde tüm isteklerini yerine getirmelerini söyleyen Ryan oyunun kurallarını kendi koyacaktır. Kızlarını geri almak isteyen Neil ve Abby'nin kontrolü ele geçirmesi mümkün gözükmemektedir.

Filmin başları çok sürükleyici olmasa da, sürpriz sonuyla izleyenleri hayrete düşüren Butterfly on a Wheel, önyargı kavramını ortadan kaldırıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger