Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

The Burning Plain - Ask Atesi


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009
Yönetmen : Guillermo Arriaga
Senaryo :
Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni : Robert Elswit, John Toll
Müzik : Omar Rodriguez-Lopez, Hans Zimmer
Kurgu : Craig Wood
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 111 dk.
Dagitimci : Pinema Film
Resmi Web Sitesi : burningplain.co.uk

Oyuncular

Charlize Theron (Sylvia), Kim Basinger (Gina), Jennifer Lawrence (Mariana), José María Yazpik (Carlos), Joaquim de Almeida (Nick), Tessa Ia (Maria), Danny Pino (Santiago)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Uçlarda yaşayan bir kadının, hayatının belirleyici anına duygusal düzlemde yaptığı geri dönüş yolculuğunun romantik ve gizemli öyküsü...

Sylvia, profesyonel tavrının ve havalı görüntüsünün altında cinsellik yüklü fırtınalar kopmakta olan güzel bir restoran işletmecisidir. Meksiko'dan gelen bir yabancı gizemli geçmişiyle onun karşısına çıktığı zaman Sylvia, kendini zamanın ve uzayın içinde bir yolculukta bulacaktır. Bu yolculuk onun kendine hiç benzemeyen kişilerle arasında kopmaz bir bağ kurulmasını sağlayacaktır. Bu kişilerin tek ortak noktası her birinin kendi aşk hayatıyla mücadele etmekte olmasıdır. Mexico'da yaşayan annesini kaybetmiş bir genç kız Maria, babası ve en yakın arkadaşıyla mutlu mesut yaşamaktadır, ta ki trajik bir kaza her şeyi değiştirene kadar. New Mexico'nun sınır kasabası Las Cruces'te yaşayan iki ergen Mariana ve Santiago ailelerin ölümün ardından yaşadıkları kriz döneminde aşkı bulacaklardır. Terkedilmiş bir karavanda yaşayan bir ev kadını olan Gina tutkulu bir aşk yaşamaya başlayacak, bu ilişki Sylvia ve diğerlerini yasak aşkın patlayıcı gücünün etkisi altında gerçekleşecek bir çarpışmaya sürükleyecektir.

Guillermo Arriga, daha önceki filmlerinin yönetmenliğini yaptığı Alejandro González Iñárritu'dan ziyade bu filmi kendi için yazdığını ifade etti. 11 yıllık yazarlıktan sonra yönetmenliğe de soyunan Guillermo Arriga, bu yeni aşk filmiyle festivallerde yine isminden çok söz ettirdi.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger