Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Aşkla Seks - Sexo Con amor - Erotik film izle



Aşkla Seks
Tür : Erotik / Komedi Türkçe porno sikiş
Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2004
Yönetmen : Boris Quercia
Senaryo : Boris Quercia
Görüntü Yönetmeni : Antonio Quercia
Müzik : Alvaro . Henriquez
Yapım : 2003, Şili , 108 dk.
Oyuncular: Sigrid Alegría (Luisa) , Álvaro Rudolphy (Álvaro) , Patricio Contreras (Jorge) , María Izquierdo (Maca) , Boris Quercia (Emilio) , Cecilia Amenábar (Elena) , Francisco Pérez-Bannen (Valentín)Full erotik film izle, + 18 erotik film, Aşkla seks izle

Şilide bir mahalle okulunda cinsel eğitim başladığında, aileler bunun gerekli olup olmadığını tartışmaya başlarlar. Oysa kendi cinsel hayatlarında her şeyin yolunda gidip gitmediği de muammadır. İşte bu okulun bu şanslıdersinin hocası Luisa’nın kendisi, öğrencilerinden birinin babası ile ilişki yaşamaktadır bile.

Öğrenci velilerinden Emilio da, karısı Macarena ile yatakta mutlu olmayı başaramamıştır. Sorunun kafasının içinde başlayıp yine orada bittiğini anlayana kadar, kendisini karısının kuzeni ile aynı yatakta buluverir.

Diğer bir öğrenci velisi Álvaro ise görünürde karısı ve kızına sadık iyi bir babadır ama içinde fırtınalar kopmaktadır. Çünkü o bir seks tutkunudur. Mümkün olan her kadınla yatmak istemekte, sürekli seks düşünmektedir.

Seks uzmanı Profesör Jorge’ye gelince, istediği kadar makaleler yazıp dersler versin, kendi hayatı tam bir cehennemdir. Kaçamaklarına dayanamayan karısı tarafından terkedildiği yetmezmiş gibi, şimdi de şu şıllık Luisa onu yalnız mı bırakacaktır?







0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger