Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Al Pacino filmleri izle,Carlito'nun Yolu filmini izle online full

Porto Riko’lu eski bir mahkum olan Carlito Brigante (Al Pacino), uyuşturucu işinden dolayı hapse girmiş fakat, düzenbaz avukatı ve dostu (Sean Penn) sayesinde serbest bırakılmıştır.Bundan sonra ise istediği tek şey, kendine yeni bir sayfa açarak suç dünyasından uzak kalmak ve hayalini kurduğu Bahamalar’daki kendi işi için dürüstçe çalışarak para biriktirmektir.Aklının diğer bir köşesinde ise eski sevgilisiyle (Penelope Ann Miller) barışarak mutlu bir yaşam sürmekte vardır.Ancak, eski karanlık dünyasından çıkıp gelen “delikanlılık” kuralları ve yanlış yönlenmiş bağlılıklar peşini bırakmayınca gerisin geriye sürüklenmeye başlar.

Usta yönetmen De Palma’nın filminde bir çok esaslı isim rol alıyor.John Leguizamo, bağlılığını ispatlamaya çalışan yeni yetme bir gangsteri canlandırırken; Viggo Mortensen ve Luis Guzman Carlito’nun eski günlerden kalma iki arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor.

De Palma, 10 sene öncesinde Pacino’yu Scareface’te de yönetmişti.Bu filmde sanki içerik olarak diğerinin devamı gibi çekilmiş. Tahmin edileceği üzere bir kez daha özenli çekimler ve gerilimli sahneler var.En akılda kalanı ise Grand Central Station’daki soluk kesen kovalamaca sahnesi.

Olaylar, 1975 yılının Manhattan’ında ve Carlito’nun işlettiği bir gece kulübü ve civarında gerçekleştiği için, devrin klasik disko müziği film soundtrack’ine iyice işlemiş durumda.

Filmin bir başka ilginç yanı da, eski New York yargıçlarından Edwin Torres’in Doğu Harlem’deki kendi çocukluğunu anlattığı iki kitabından uyarlanmış olması.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger