Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

27 Dresses - Benimle Evlenir Misin


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Komedi - Romantik
Gösterim Tarihi : 29 Subat 2008
Yönetmen : Anne Fletcher
Senaryo :
Aline Brosh McKenna
Görüntü Yönetmeni : Peter James
Müzik : Randy Edelman
Kurgu : Priscilla Nedd-Friendly
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 107 dk.
Dagitimci : Özen Film
Resmi Web Sitesi : 27dressesthemovie.com

Oyuncular

Katherine Heigl (Jane), James Marsden (Kevin), Malin Akerman (Tess), Edward Burns (George), Judy Greer (Casey), Krysten Ritter (Gina), Eliezer Meyer (Rabbi Elli)


DISK II



DISK III



DISK IV


Uzun soluklu bir gelin nedimeliği kariyerini sürdürmeye karar vermiş gibi duran Jane’in kendi mutlu sonu her ne kadar pek ufukta gözükmemekteyse de, gizliden gizliye aşık olduğu patronunun kalbi, kız kardeşi tarafından çalınınca, Jane de bu nedimelik kariyerinin bir yerlerinde hata yapmış olabileceğini düşünerek, herşeyi, tekrar gözden geçirir.

Jane her zaman için çevresindeki kişilere çok iyi davranan ve onların mutluluğunu önemseyen bir insan olmuştur. Ama bu özenin küçük bir kısmını bile kendine göstermemektedir. Bütün yaşamı insanları mutlu edebilmek üzerine kurulu olan Jane, gardrobunda duran yirmiyedi tane nedime elbisesi ile bunu kolayca kanıtlayabilecek durumdadır. Önemli akşamlardan birinde Jane, Manhattan ve Brooklyn arasındaki farklı düğün organizasyonları arasında mekik dokuyup nedimelik kariyerini yüzünün akıyla kotarırken, bu düğün bağımlısının yeteneği gazetesinde gelinler hakkında yazı yazan gazeteci Kevin’ın gözüne takılır.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger