Pages

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü film izle


Yönetmen :      Peter Jackson
Senaryo :     J.R.R. Tolkien, Frances Walsh
Oyuncular :     Noel Appleby, Noel Appleby, Alexandra Astin, Sean Astin, David Aston
Filmin Türü :     Fantastik, Aksiyon
Orijinal Adı :     Lord of the Rings: The Return of the King, The
Yapımcı Firma :     0
Yapım Yılı :     2003
Yapım Ülkesi :     ABD/Yeni Zellanda
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     201 dakika
Filmin Konusu : Sauron'un güçleri insan ırkına karşı son kuşatmada Gondor'un başkenti Minas Tirith'e saldırıyor. Etkisiz bir vekilharcın gözetimindeki bir zamanların görkemli krallığı, kralına hiçbir zaman böylesine umutsuzca ihtiyaç duymamıştır. Acaba Aragorn, damarlarında akan gerçeği kabullenerek kaderiyle yüzleşmek için harekete geçme cesaretini kendisinde bulabilecek midir?

Gandalf, çaresizlik içinde Gondor'un dağılmış güçlerini harekete geçirmeye çalışırken, Théoden de Rohan'ın savaşçılarını savaşa hazırlamakla uğraşmaktadır. Eowyn ve Merry'nin de aralarında saklanmakta olduğu insan orduları, cesaret ve sadakat duygularına karşın, krallığı tehdit eden düşmanla denk güçte değildir.

Büyük zaferler büyük fedakarlıkların ürünüdür. Verilen kayıplara rağmen kardeşlik büyük savaşa doğru ilerlemektedir. Amaç, Sauron'un dikkatini dağıtarak Frodo'nun arayışını tamamlamasını sağlamaktır. Tehlikelerle dolu düşman topraklarındaki yolculuk sırasında Frodo, Sam ve Gollum'a daha çok güvenmek zorunda kalacaktır. Zira yüzük, sadakatini ve nihayet insanlığını sınamaya devam etmektedir.

Yüzüklerin efendisi filminin serilerinden en güzeli bu diye düşünmekteyim. Neyse karar sizlerin. İzleyin ve görün.
İyi seyirler.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger