Pages

23 Mayıs 2010 Pazar

Çılgın Dersane Kampta film izle

http://i41.tinypic.com/2ccoyo8.jpg
Yönetmen :      Faruk Aksoy
Senaryo :     İrfan Saruhan, Şafak Güçlü
Oyuncular :     Alp Kırşan, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, Ozan Aydemir, Berksan Özer
Filmin Türü :     Komedi
Orijinal Adı :     Çılgın Dersane Kampta
Yapımcı Firma :     Aksoy Film
Yapım Yılı :     2007
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Orijinal Dili :     Türkçe
Filmin Süresi :     110 dakika
Filmin Konusu: “Çılgın Dersane”de birbirinden ilginç olaylar yaşayan gençler bu kez “Çılgın Dersane Kampta” için bir araya geldiler. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan “Çılgın Dersane” filminin devamı niteliğinde olan “Çılgın Dersane Kampta”da üniversiteye giriş sınavlarına çok az bir süre kalmış ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak amacıyla doğa cenneti bir yerde sınav öncesi 15 günlük bir kamp sürecine girmiştir.

İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibi Hadi’nin (Cüneyt Arkın) yönetiminde başlayan kampa öğrenciler ve öğretmenler büyük bir heyecanla katılırlar. Çocukluk arkadaşı olan ancak o yıllarda birbirilerine olan duygularını bir türlü ifade edemeyen Berksan (Berksan) ve Bahar ne tesadüftür ki bu kampta bir araya gelirler. İkisinin de yaşamında çok büyük değişiklikler olmuştur. Berksan artık herkes tarafından tanınan ünlü bir pop stardır. Ancak iki genç arasında yıllarca bastırılan duygular bu kampta ortaya çıkar. Fakat bu durumdan hiç de mutlu olmayacak bir üçüncü kişi vardır.

Öğretmenler arasında da aşk kıvılcımları ortaya çıkmaya başlar. Seksi Coğrafyacı ile yollarını ayıran Mustafa (Mustafa Topaloğlu) ile Yüksel (Sibel Tüzün) arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu arada Hadi’yi çökertmek için sayısız yola başvuran Şahin, çalışmalarını sürdürmekte ve yeni yeni planlar yapmaktadır.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger