Pages

26 Mayıs 2010 Çarşamba

2 Genç Kız film izle


Yönetmen :      Kutluğ Ataman
Senaryo :     Kutluğ Ataman, Perihan Mağden
Oyuncular :     Hülya Avşar, Feride Çetin, Vildan Atasever, Tuğçe Tamer, Gönen Bozbey
Filmin Türü :     Drama
Orijinal Adı :     2 Genç Kız
Yapımcı Firma :     Yalan Dünya Film Yapım
Yapım Yılı :     2004
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Orijinal Dili :     Türkçe
Dağıtıcı Firma :     UIP
Vizyon Tarihi :     29.04.2005
Filmin Konusu:      Handan (Vildan Atasever) ve Behiye (Feride Çetin) tesadüfen tanışan ve tanıştıkları anda sıkı fıkı dost olan iki genç kızdır. İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşayan ve farklı sosyal sınıflardan gelen Handan ve Behiye, bulundukları durumdan bıkmış ve hayatlarını değiştirmek istemektedirler.

Handan’ın annesi Leman (Hülya Avşar) ise 35 yaşlarında güzel, alımlı bir kadındır. Kendisine ve kızına bakmak için metreslik yaparak geçinmektedir. Behiye’yi Handan’dan kıskanmaya başlayan Leman, bu arkadaşlığı kendince engellemeye çalışır.

Handan’nın amacı kendisini ve annesini seneler önce terk eden, Avustralya’da yaşayan babasının yanına gitmektir. Asi tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye çalışan ve dar gelirli bir ailenin kızı olan Behiye de kendisine bir yol arkadaşı bulduğunu düşünerek, hayal ederek planında Handan’a yardım eder.

2 Genç Kız, 18 yaşlarındaki akıllı, sert, çevresine karşı öfkeli ve yalnız bir genç kız olan Behiye ile güzel, göz alıcı, sıcak, sevgi dolu, yumuşak Handan’ın bir kaçış öyküsü.
İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger