Pages

16 Mayıs 2010 Pazar

Kurtlar Vadisi Filistin fragman izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUlypDArC0ZOJpt_nwEJ6EDLUL8hr22954RDU1FvFBCPmzTL8taS1xezICG7mNhZbm-f_Q-sKTzEKAzUolARCwMrEbkyj7uhHwXbOI49CGde9Soa0UTGRCVHUrRMIqbZ8z3VjSdDxpPIM/s400/polat-alemdar-1.jpg
Pana Film şirketinden bir film daha geliyor. Pana Film Gladio dan sonra şimdide İsrail'in yaptığı insanlık dışı davranışları kınamak amacıyla Kurtlar Vadisi Filistin isimli filmi beyaz perdeye taşıyacak. Hepimiz merakla filmi bekliyoruz.
Pana Film şirketinin açıklaması; "Gazze’de yaşanan bir insalık dramıdır ve bunu bir şekilde uluslararası kamuoyuna daha çarpıcı bir şekilde getirmek için Kurtlar Vadisi Filistin projesi hazırlıyoruz. Bakalım o zaman ne tepkiler alacağız çünkü bu 1,5-2 dakikalık bir sahne ama bu 1,5 saatlik bir film olacak. Anlatacağımız konular çok çarpıcı ve gerçekler olacak, bakalım o zaman ne tepki gösterecekler." dediler.

Sahnenin özeti şu şekildedir."Polat Alemdar'ın en yakın adamlarından Memati'nin oğlu Ali Memati bu nedenle kaçırılıyot. Daha sonra İsrailli kişiler tarafından alıkonulduğu öğrenilince Polat Alemdar buraya baskın yaparak çocuğu kurtarır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger