Pages

4 Mayıs 2010 Salı

Günah Şehri - Sin City film izle

http://img148.imageshack.us/img148/2893/sincitys.jpg
Yönetmen :      Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino
Senaryo :     Frank Miller
Oyuncular :     Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Clive Owen, Nick Stahl
Filmin Türü :     Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı :     Sin City
Yapımcı Firma :     Dimension Films [us]
Yapım Yılı :     2005
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     124 dakika
Film Hakkında : Film 2005 yılında çekilmiş aksiyon tarzı güzel bir film. İzlemenizi tavsiye ederiz.
Filmin Konusu : Günah şehrine hoş geldiniz. Bu şehir, yozlaşmış, sert, karanlık ve kırık kalplidir. Seksi kadın çeteleri, acımasız haydutlar, bozulmuş polis idaresi. Bazısı sadece intikam peşindeyken bazısıı hayatta kalma mücadelesinde. Quentin Tarantino’nun özel yönetim katkılarıyla, Robert Rodriguez ve Frank Miller’in birlikte yönettiği Sin City filmi, Frank Miller’in efsanevi çizgi roman serisindeki hikayelerin sinemaya uyarlanmasıyla gerçekleşti. Film üç hikayenin birbiri içerisinde örtüşmesiyle, üç karakteri ön plana çıkartmaktadır.
En sert sokak dövüşçüsü yenilmez Marv (Mickey Rourke), tanrıça kadar güzel Goldie ile beraber olur, fakat onu yataında ölü bulur ve intikam peşindedir.
Özel dedektif Dwight beladan kaçmaya çalışsa da o onu asla bırakmamakta, ve bir polisin katledilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır ve şehirdeki en son dürüst polis Hartigan (Bruce Willis) kariyerinin son saatinde, Senatörün sadist oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir grupla beraber işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar gerçekleşecektir.
İyi seyirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger