Pages

30 Nisan 2010 Cuma

Okuyucu - The Reader film izle

Okuyucu film izle
Türü: Dram – Romantik
Yapımı: 2008 – ABD
Yönetmeni: Stephen Daldry
Senaryosu – Kitap: David Hare – Bernhard Schlink
Görüntü Yönetmeni: Roger Deakins – Chris Menges
Müziği: Nico Muhly
Kurgusu: Claire Simpson
Gösterim Tarihi: 10 Nisan 2009
Süresi: 2 saat 4 dakikadır.
Oyuncular: Kate Winslet – Ralph Fiennes – Bruno Ganz – Karoline Herfurth – Alexandra Maria Lara.
Film türü itibariyle bir dram ve romantizm filmi ve şunuda belirtelimki filmimiz 5 dalda oscar ödülü almıştır. Bu tür film seven izleyicilerimize duyrulur.
İyi seyirler.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


X-Men 2 film izle

Yönetmen :      Bryan Singer
Senaryo :     Michael Dougherty, Daniel P. Harris
Oyuncular :     Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Famke Janssen
Filmin Türü :     Aksiyon, Heyecan
Orijinal Adı :     X-Men 2
Yapımcı Firma :     0
Yapım Yılı :     2003
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     120 dakika
Filmin Konusu: Onlar evrimin bir sonraki halkasıydılar. Her biri doğuştan eşi benzeri bulunmayan farklı bir genetik mutasyona uğramış, bunun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı bu dünyada onlar bilimsel acaiplikler....doğanın ucubeleri ... farklılıklarını kabullenemeyenler tarafından toplumdan dışlanmış varlıklar. Her ne kadar sosyal çevreleri onları şiddetle reddetse de X-Men ve binlerce mutant dünya üzerindeki varlıklarını sürdürmektedirler.

Dünyanın en güçlü telepati yeteneğine sahip insanlarından biri olan Profesör Charles Xavier'ın koruması ve otoritesi altında ,bu özel donatılmış öğrenciler kendilerine bahşedilen gücü nasıl kontrol altına almaları gerektiğini ve insanlığın iyiliği için nasıl kullanabileceklerini öğrenmektedirler. Onları aslında korkutan bir dünya vardır karşılarında.

“X-Men” i sinema perdesine taşıyan ekip bu kez tüm sinema seyircileri için bir efsaneye dönüşen kahramanların hikayelerinin yeni bölümü için bir araya geldi.... X2... Gelmiş geçmiş en çok satan çizgi roman kahramanlarından uyarlanan hikayenin ilk bölümü Amerika'da 2000 yılı yazında vizyona çıktı.

İyi seyirler dileriz.

Tarkan Marsın Kılıcı Filmini Online izle (Kartal Tibet) (1969)

Tarkan Marsın Kılıcı filmini indirmeden izle
http://i259.photobucket.com/albums/hh300/perfectxxl/TARKAN_Marsin_Kilici_filmafis.jpg
Yönetmen :      Tunç Başaran
Senaryo :     Sezgin Burak
Oyuncular :     Kartal Tibet, İhsan Yüce, Behçet Nacar, Lale Belkıs, Mümtaz Ener
Filmin Türü :     Fantastik, Macera
Orijinal Adı :     Tarkan Mars'ın Kılıcı
Yapım Yılı :     1969
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Filmin Konusu: Hun İmparatoru Atilla’nın yenilmez savaşçısı Tarkan, Mars’ın sihirli kılıcını almak için Romalı ve Vandalılarla mücadele etmek zorundadır



Umut Adası film izle

http://img100.imageshack.us/img100/2540/ver1tt4.jpg 
Yönetmen :     Mustafa Kara
Senaryo :     Ayşe Türk
Oyuncular :     Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Arzu Yanardağ, Ali Sürmeli, Zafer Algöz
Filmin Türü :     Drama
Orijinal Adı :     Umut Adası
Yapımcı Firma :     Karizma Film
Yapım Yılı :     2006
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Filmin Süresi :     118 dakika
Film Hakkında : Usta oyuncuların yer aldığı güzel bir drama filmi olmuş. Bu tür film severlerin hic vahit kaybetmeden izlemesini öneririz.
Filmin Konusu : Farklı sınıf ve kültürdeki çoğunluğu genç insanlar, yaşama başka bir yerden yeniden başlamak için İngiltere’ye doğru umut yolculuğuna çıkar. Kimi işlediği bir suçtan kaçar, kiminin hayali zengin olmaktır, kimi çocuğuna daha rahat bir gelecek sunmak ister, kimi yeni lisan öğrenmek ve ailesine ekonomik anlamda yardım etmek. Kimileri ise sadece macera için bu arayışa yönelmişlerdir.
İyi seyirler.



Ölü Ozanlar Derneği online film izle

http://www.tumkitaplar.com/images/shop/orig/13041.jpg
Tür : Dram
Yönetmen : Peter Weir
Senaryo : Tom Schulman
Görüntü Yönetmeni : John Seale
Müzik : Maurice Jarre
Yapım : 1989, ABD , 128 dk.

Oyuncular:
Robin Williams (John Keating) , Robert Sean Leonard (Neil Perry) , Ethan Hawke (Todd Anderson) , Josh Charles (Knox Overstreet) , Gale Hansen (Charlie Dalton) , Dylan Kussman (Richard Cameron) , Allelon Ruggiero (Steven Meeks) , James Waterston (Gerard Pitts) , Norman Lloyd (Bay Nolan)

Filmin Konusu:1950′lerin Welton Akademisi ciddi, disiplinli ve akademik çevrelerde saygınlığı yüksek olan bir okuldur. Okul yönetiminin muhafazakar ve ortodoks tavırları okulu öğrenciler için sıkıcı ve bunaltıcı bir yer haline getirmektedir. Fakat yeni İngilizce öğretmeni John Keating’in okula atanmasıyla çok şey değişecektir…
Keating öğrencilerine ders kitaplarını yırtıp atmalarını, kalıplaşmış düşünce şekillerinden uzaklaşmalarını ve hayatlarını dolu dolu yaşamalarını öğütlemesiyle okulun statükocu tavrına son derece zıt bir profil çizmektedir. Öğrencilerini şiir ve nitelikli edebi yapıtlarla tanıştıran Keating onların pek çoğu üzerinde derin bir etki yaratır ve onların geleceğe dair hayallerinin şekillenmesini sağlar.
Elbette Keating’in yaklaşımının okul yönetimi tarafından farkedilmesi ve üstüne gidilmesi uzun sürmeyecektir. Fakat okul müdürü Nolan Keating’i okuldan uzaklaştırma kararı aldığında hayatlarını değiştirdiği öğrencileri Keating’i savunmak için harekete geçerler.
1989′da dört dalda Oscar’a aday olan Ölü Ozanlar Derneği, Tom Schulman’a En İyi Senaryo ödülünü getirmişti.
Cd-1







Cd-2





Atını Seven Kovboy Sadri Alışık filmleri izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4M-hZZCc9e0lTHdLJxTBEkuK0bvt3L1z1VP9EpB-5OQ4KA0VQjtQedOOgPLOcIJIZWUpbj5TkXIzp6QSnPckqT6GyHIDfTQQTWWNbendL-4KBq5m7rNjXwQpHxTsddDDS-u6DSrry5PsZ/s320/at%C4%B1n%C4%B1+kovboy.jpg
Filmin Adı: Atını Seven Kovboy
Oyuncular: Sadri Alışık, Figen Han, Sami Hazinses, Aydin Babaoglu, Cevat Kurtuluş
Film Hakkında: Sadri Alışık'ın başrollerde oynadığı komedi sahnelerinin ardı arkasının kesilmediği güzel bir film.
İyi seyirler.

Garip Kemal Sunal filmleri izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTppry4G8WuTIUxSuU8oJsIZUR2QWx1SBPNycmHoeGrJRxS6pxgj5NfeTdapSH09MSA0yChCDx_XeEma5XtcdUQA2auXB1Jf70m23UBkw3pMpRWmaaYvzyCubsvoaRV3FY6Wr9_qhdruvm/s200/garip.jpg 
Filmin Adı: Garip
Yönetmen: Memduh Ün
Görüntü Yönetmeni: Orhan Oğuz
Müzik: Cahit Berkay
Oyuncular: Nilgün Saraylı, Fatoş Sezer, Reha Yurdakul, Sevil Üstekin, Aslan Altın, Tuncer Sevi, Necdet Yakın ve çocuk yıldızımız Ece Alton
Film Hakkında: Gerçekten sizinde gördüğünüz gibi usta oyuncuların yer aldığı güzel bir Kemal Sunal klasiği. Kemal Sunal filmlerini hep sevmişimdir.
Filmin Konusu: Delikanlı geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara bırakılmış, kundakta bir bebek bulur. Ona acır ve yanına alır, bakar büyütür ve film böylece başlar.
İyi seyirler.


Yahşi Batı film izle

http://g.mynet.com/i/92/115607-yahsi-bati--3.jpg
Gösterim Tarihi: 01 Ocak 2010
Yönetmen: Cem Yılmaz, Ömer Faruk Sorak
Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz
Senaryo: Cem Yılmaz
Müzik: Ozan Çolakoğlu
Tür: Komedi, Western
Yapım Yılı: 2009, 2010
Ülke: Türkiye
Dağıtıcı: UIP
Filmin Konusu: Osmanlı Padişahının iki kahramanı Vahşi Batıya göndermesini konu alan filmde Vahşi Batı nasıl Yahşi Batı olur hep birlikte izleyip göreceğiz. Cem Yılmaz Galaya Hazırlanıyor Geçtiğimiz günlerde fragmanın yayınlanmasıyla büyük ilgi gören Yahşi Batı için Cem Yılmaz gala hazırlıkları yapıyor. Film çekimleri, montaj derken baya yorulan ekip filmin vizyona girmesiyle emeğinin karşılığını alacağını düşünüyor. Cem Yılmaz, Yahşi Batı'nın Ocak 2010'daki gala gösterimi için hazırlıklara şimdiden başladı.
Fragmanını yayımladıktan sonra sitemize ekliyiceğimizi belirtmiştik ve şimdide sizler için Yahşi Batı filminin sinema çekimi filmini ekliyoruz.
İyi seyirler.
Cd-1




Cd-2


Belalı Tatil film izle

http://i44.tinypic.com/2d8n7s8.jpg

Filmin Konusu: Baba, bir aksilik sonucu, Mısır’a giden uçağı kaçırır ve beş çocuğu kendilerini Mısır yetkilileri tarafından geri gönderilmek üzere Kahire Havaalanı’nda bulurlar. Bu zor bir durumdur; fakat şansızlık o ki, aynı uçakta Mrs. Flinth de yolculuk yapmaktadır.

Mrs. Flinth çocuklara bakma sorumluluğunu onların baskısı sonucu isteksizce üstlenir. Ancak çocuklar yüzme havuzlu ve dinlenebilecekleri bir tatilin hayali kurarken, Mrs. Flinth’in onlar için çok daha farklı planları vardır.

İyi seyirler dileriz.
NOT: Megavideo 72 dklık izlemek sınırı getirmiştir. O yüzden filmin 72. dksından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp siteye tekrar geliniz ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Cd-1




Cd-2


Morganlar Nerede film izle


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Oyuncular: Hugh Grant , Sarah Jessica Parker , Mary Steenburgen , Sam Elliott , Elisabeth Moss
Yönetmen: Marc Lawrence
Senaryo: Marc Lawrence
Süre: 1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (Türkiye)
Film Hakkında: Eğlenceli ve sürükleyici güzel bir komedi filmi. Tabi romantik sahnelerinide unutmamak gerek. Filmi izlemenizi tavsiye ederiz. İzlerken pişman olmayacağınız bir film.
Filmin Konusu: Meryl ve Paul Morgan'ın mükemmel hayatlarının tek başarısız yönü sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak, başlarına daha büyük bir felaket gelir.
Bir cinayetin görgü tanığı olurlar ve katilin hedefi haline gelirler. Polis, tanık koruma programı adına, onları küçük bir kasabaya gönderir. Bu yeni hayatlarında bir süre daha birarada olmak zorundadırlar.
iyi seyirler dileriz.

Venedikte Dehşet - Shark İn Venice film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheyNiCUBzfIB3iAkjrn18kRn8C_tT0OYTyNQQe1p1Ine7hSUmjv0vsavrE0cN9V9chyC8W2fsZVMXqoXZWxcyAlNZAd0IrOjIP3d5Qu8-ZnhHk9WHQFCUfxdzQ7fU1pb3sv6srHAWhpxUG/s400/shark.jpg

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Gerilim , Korku
Oyuncular: Stephen Baldwin , Vanessa Johansson , Bashar Rahal , Atanas Srebrev , Giacomo Gonnella
Yönetmen: Danny Lerner
Senaryo: Les Weldon , Danny Lerner
Yapımcı: Les Weldon
Görüntü Yönetmeni: Ross W. Clarkson
Görüntü Yönetmeni: Stephen Edwards
Film Hakkında: Arkadaşlar gördüğünüz üzere filmin afişi bile film hakkında azda olsa bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Korku dolu sahnelerle çevrili güzel bir film.
Filmin Konusu:Venedikte; yasak dalış bölgesinde haritalar yardımıyla batık gemi arayan profesör ve 2 arkadaşı köpek balığı saldırısına uğrar. Polis kayıtlarına, bilinmeyen bir teknenin pervanesine çarpmanın etkisiyle öldükleri sonucu geçer. Profesörün oğlu bunun bir köpek balığı saldırısı sonucu olduğunu söyler.
İyi seyirler dileriz.

Kırılgan - Fragile film izle

Kırılgan Fragile film izle 
Yapım:2005 İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balaguero
Süre:1 saat 33 dakika.
Oyuncular:Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Film Hakkında: Film 1:33 dklık 2005 yılında yapılmış güzel bir korku filmi. İspanyada çekilmiş olan bu filmin yönetmenliğini ünlü yönetmen Jaume Balaguero yapıyor. İzlemenizi öneririz.
Filmin Konusu: Yaklaşık yüzyıldır hizmet vermekte olan Mercy Falls Çocuk Hastanesi kapatılmak üzeredir. Fakat, bir tren kazası nedeniyle, çevredeki hastanelerde yer kalmadığı için tahliye işlemi bir süre ertelenmiştir. Hastanedeki koşullar iyice zorlaşmış, personelin çoğu gitmiş, birçok bölüm kapatılmış ve cihazlar yerlerinden sökülmüştür.
Hastanedeki çocuklar tedirgindir. Görünmeyen, dokunulamayan birşeyden korkmaktadırlar. Aslında var olmayan ama acı veren birşeydir bu... Nefret doludur... Bazıları ona ‘Mekanik Kız’ demekte, ikinci katta yaşadığını iddia etmektedirler. Kırk sene önce kapatılmış olan ve artık kullanılmayan ikinci katta..
Hastanenin geçmişine ait karanlık bir sırrı vardır. Bu korkunç şey, geçmişten sıyrılıp gelmiştir. Hastanede durumu düzeltmek için gönderilen genç hemşire Amy’nin (Calista Flockhart) hastanedeki gariplikleri farketmesi pek uzun sürmez.
Gerçek herkesin tahmin ettiğinden çok farklıdır.
İyi seyirler.
Cd-1


Cd-2


Cd-3


Cd-4


Cd-5

Öldür Onu film izle

Öldür Onu film izle
Yapım:2008
Tür:Komedi, Western
Yönetmeni:Hasan Karcı
Yapımcı:Hasan Karcı
Senaryo:Hasan Karcı
Görüntü Yönetmeni:Adnan Sağlam
Müzik:Emrah Can Yaylı
Süre:2 saat 35 dk
Oyuncular: Sinan Bengier,Ali Yaylı,Kadim YaŞar,Pervin Tekgül,Nezahat Talar
Film Hakkında: Film 2008 yılında yapılmış olan Türk kovboy filmidir. Türü bakımından komedi ve western olan bu film in yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Hasan Karcı üstleniyor.
Filmin Konusu: Filmde tek göz olan bir azılı katil vardır ve onun bir tek özel yanı vardırki oda ölümsüz olmasıdır.Onu koruyan kovboylar vardır tek göze ulaşmaya çalışanlar bu kovboylardan izin alıp tek gözü bulabilirlermiş. Tek gözü öldürmek için gelenleri ise öldürürlermiş tek göze karşı çıkan bir mafya ortaya çıkmış ve bu tek gözü öldürmeye bir çok kez öldürmeye çalışmışlar fakat bu istediklerine ulaşamamışlardır bundan sonra bir silah yaratmışlardır ve bu silah ölümsüz olanı öldürmeye değil ona sıktığında onu parçalamak için yaratılmıştır.

29 Nisan 2010 Perşembe

X-Men film izle

http://www.sf-film.dk/fox/film/images/x-men_3_plakat.jpg
Yönetmen :      Bryan Singer
Senaryo :     Tom DeSanto, Bryan Singer
Oyuncular :     Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden
Filmin Türü :     Aksiyon, Drama
Orijinal Adı :     X-Men
Yapımcı Firma :     20th Century Fox
Yapım Yılı :     2000
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     104 dakika
Filmin Konusu: Gelecek bir zamanda, genlerinde X-Faktör adı verilen özel bir genle doğan ve kendilerine "mutan" denilen üstün özelliklere sahip insanlara karşı, Senatör Robert Kelly (Bruce Davison) bir mücadele başlatır.

Kelly çalışırken durum; eski ve yeni mutanlar, Erik Lehnsherr, a.k.a. Magneto, ve Profesör Charles Xavier'i karşı karşıya getirir. Xavier (Patrick Stewart), mutanların barış içinde hayatlarını sürdürmeleri için çalışırken, Magneto (Ian McKellen) tam tersine, eline geçirdiği mutasyon hızlandırıcı silahı ile tüm insanları mutan yapmaya çalışır.

Profesör Xavier, Magneto'yu durdurmak için "X-Men" adını verdiği özel bir mutan gurubu kurar.

Bu sırada esrarengiz bir şekilde; ne geçmişi ne de hafızası olan agresif ve güçlü mutan Logan (Hugh Jackman), ve geç bir kız olan Roue de olaylara karışırlar.

İyi seyirler dileriz


Mavi Göl - Blue Lagoon film izle

 

Yapım : 1980 ~ ABD
Tür : Dram, Macera, Romantik
Yönetmen : Randal Kleiser
Senaryo : Douglas Day Stewart
Senaryo (Kitap) : Henry De Vere Stacpoole
Yapımcı : Randal Kleiser
Görüntü Yönetmeni : Néstor Almendros
Müzik : Basil Poledouris
Süre : 1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi : 01 Mart 1984 (Türkiye)
Oyuncular : Brooke Shields,Christopher Atkins,Leo McKern,William Daniels,Chad Timmerman,Elva Josephson,Alan Hopgood,Glenn Kohan,Gus Mercurio
Filmin Konusu: Görkemli ve bolluk içindeki güney pasifik cenneti, henry devere stacpooleun 1903 yılında yazdığı roman ile net bir şekilde anlatılıyor. iki küçük çocuk ve geminin kaptanı, bir gemi kazasından sağ çıkan tek kişilerdir ve sağ salim, tropical bir adaya çıkmayı başarırlar. bir sure sonra kaptan ölür ve çocuklar bir başlarına kalırlar.
Günler günleri kovalar ve yıllar geçer. emmeline (brooke shıelds) ve richard (christopher atkıns) doğanın güzelliği ve egzotik ortam içerisinde kendileri için yaptıkları evde büyürler. yetişkinlikle beraber gelen fiziksel ve duygusal değişimlerle başetmeyi kendi kendilerine öğrenirler. olgunlaşmaya başladıklarında birbirlerine duydukları çocukça sevgi, yerini duygusal ve derin bir aşka bırakır. bir de çocukları olur. acaba yeniden medeniyeti görebilecekler midir?

Tarkan Gümüş Eğer Filmini Online izle(Kartal Tibet) (1970)

Tarkan Gümüş Eğer Filmini Online izle (1970)
http://www.sinematurk.com/images/film/6238_1.jpg
Yapım : 1970, Türkiye
Tür : Macera
Yönetmen : Mehmet Arslan
Senaryo : Sezgin Burak (Kitap), Mehmet Arslan
Oyuncular : Kartal Tibet, Eva Bender, Bilal İnci, Altan Günbay, Reha Yurdakul, Kanat Tibet, Suphi Tekiner, Ahmet Danyal Topatan, Hüseyin Alp, Refik Ansay, Levent Çakır, Atıf Kaptan, Benan Öz, Yusuf Sezer, Kaya Volkan, Mehmet Ali Akpınar
Filmin Konusu : TARKAN 'Gümüş Eyer', babası ALTAR'ın (Reha Yurdakul) ve Alan Beyi KOSTOK (Bilal İnci) ile mücadelesinden başlayarak yenilmez cengaverin çocukluğunu anlatır. ALTAR bir Hun kalesinin komutanı ve de ATTİLA'nın ona hediye ettiği Gümüş Eyer'in sahibidir. KOSTOK'un amacı ise hem Hunlar'dan kurtulmak hem de bu değerli eyeri ele geçirmektir. KOSTOK, Akatzir Prensesi olarak tanıttığı Büyücü GOSHA (Eva Bender) ile birlikte ALTAR'ın kalesine gelir ve GOSHA, bir madalyon yardımıyla ALTAR'ın oğlu TAN'ı büyüleyip kendine bağlar. TAN kaleyi terk eder ve kaybolur. Bir yıl geçer ve ALTAR'ın ikinci oğlu TARKAN doğar, fakar bir yaşına bastığında KOSTOK hain bir oyunla kaleye saldırarak herkesi kılıçtan geçirir. Sütannesi tarafından bir mağaraya bırakılan küçük TARKAN bir KURT'un ilgisini çeker ve kurt onu yuvasına götürerek kendi yavrusu gibi büyütür. KURT ve küçük TARKAN (Kartal Tibet'in oğlu Kanat Tibet) yakındaki Alan köylerine musallat olur ve bir gün yakalanırlar. Köyde bulunan tutsak ve sakat Hun TULGA (Suphi Tekiner) çocuğu ve Kurt'u kafeslerinden kurtarıp kaçırır. Yıllar geçer... TULGA, TARKAN'ı (Kartal Tibet) eğitir ve ona geçmişteki olayları anlatır. Artık TARKAN öcünü alacak ve KOSTOK'un eline geçen ATTİLA'nın Gümüş Eyer'ine sahip olacaktır.TARKAN amacına ulaşabilmek için çeşitli maceralar yaşar, tuzaklardan kurtulur ve KOSTOK'un adamlarından SORKOF (Mehmet Ali AKPINAR) ile KEDİ'yi (Danyal Topatan) öldürür. Hiç yaşlanmayan ve genelde çıplak dolaşan Büyücü GOSHA ile karşılaşır, tuzağa düşer ve hala büyülenmiş bir halde olan ağabeyi TAN ile dövüşmek zorunda kalır. Sonunda TARKAN, GOSHA'yı bir uçurumdan aşağı atarak TAN'ı büyüden kurtarır. İki kardeş bir araya gelip KOSTOK'un peşine düşerler. TAN tutuklanır, bir kayadan düşen ve öldü sanılan TARKAN son anda ağabeyini kurtarır ve KOSTOK'u öldürür; böylece gümüş eyeri geri alır.


Kıyamet Öyküleri türkce film izle

Kıyamet Öyküleri türkce indirmeden film izle

 Kıyamet Öyküleri
Filmin Adı : Kıyamet Öyküleri
Filmin Türü : Komedi, Dram, Bilim Kurgu, Macera
Filmin Süresi : 2 saat 25 dakikadır.
Yönetmen: Richard Kelly
Senaryo: Richard Kelly
Cd-1



Cd-2


Evde Tek Başına - Home Alone film izle



Tür : Komedi
Yönetmen : Chris Columbus
Senaryo : John Hughes
Görüntü Yönetmeni : Julio Macat
Müzik : John Williams
Yapım : 1990, ABD , 103 dk.
Oyuncular
Macaulay Culkin (Kevin McCallister) , Joe Pesci (Harry Lime) , Daniel Stern (Marv Merchants) , John Heard (Peter McCallister) , Roberts Blossom (Yaşlı adam) , Catherine O’Hara (Kate McCallister)
Filmin Konusu:Kevin, ailesi Fransa’ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulur. Yalnız kaldığını farkettiği anda, evini de hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar.
Harry ve Marv’ın niyeti, Kevin’in mahallesindeki tüm evleri soymaktır. Kevin’in evinin kolay lokma olmayacağını acı deneyimlerle öğreneceklerdir.
John Hughes’un senaryosunu yazdığı filmin yönetmeni ise Chris Colombus. Evde Tek Başına, vizyona girdiği dönemde büyük ilgi toplamış ve 2 devam filmi çekilmişti.
Küçük afacanımızın akıllara durgunluk verecek planlarını izlerken hem şaşıracak hemde  güleceksiniz.
İyi seyirler dileriz.

Aşkın Kitabı - Becoming Jane film izle

http://img523.imageshack.us/img523/446/posters01ch3.jpg
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Biyografi, Dram, Romantik
Yönetmen:Julian Jarrold
Senaryo:Sarah Williams, Kevin Hood
Yapımcı:Graham Broadbent, Robert Bernstein
Müzik:Adrian Johnston
Filmin Süresi:2 Saat
Filmin Konusu: Jane Austen aşka inanmaktadır. Anne ve babası onun 1795 İngiltere’sinde adet olduğu üzere, para karşılığı bir evlenme yapmasını arzular. 20 yaşındaki Jane büyüleyici, genç bir İrlandalı olan Tom Lefroy ile tanıştığında, zekası ve cüretkarlığı genç kızın merakını uyandırır. Jane, Lady Gresham’ın  yeğeninin teklifini geri çevirip, ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı gelebilecek mi?
İyi seyirler.



Gelibolu - Gallipoli film izle

http://img160.imageshack.us/img160/6448/geliboluep3ai1.jpg 
Yönetmen :      Tolga Örnek
Senaryo :     Tolga Örnek
Seslendirme :     Jeremy Irons
Filmin Türü :     Belgesel
Orijinal Adı :     Gallipoli
Yapımcı Firma :     Özen Film
Yapım Yılı :     2004
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Orijinal Dili :     Türkçe
Film Hakkında : Film olmasına nazaran bir belgesel desek daha iyi olucak. Gerçekten tarihe ışık tutacak bir yapım olmuş.
Filmin Konusu : Çanakkale Savaşı’nın 90. yıl dönümünde, 18 Mart 2005’te gösterime giriyor. Dünya tarihine yön veren, uğrunda binlerce şehit verilen, Mustafa Kemal Atatürk’ü tarih sahnesine çıkaran, Avustralya ve Yeni Zelanda’nın ulus olmalarını sağlayan, Sovyet Devrimi’ne zemin hazırlayan, tarihin en büyük ikinci kara çıkarma harekatı olan Çanakkale Savaşı, “Gelibolu” belgeselinde bugüne kadar gün ışığına çıkmamış mektuplar, belgeler ve fotoğraflarla objektif olarak ele alınıyor.
Sadece Türk askerlerinin değil, din, dil, ırk, uyruk gözetmeksizin siperdeki askerlerin yaşadıkları acıları ve onların duygularını anlatan hikayelerden oluşuyor. Bu hikayeler, filmde 2 İngiliz, 3 Yeni Zelandalı, 3 Avustralyalı ve 2 Türk ana karakterin mektup ve günlükleriyle anlatılıyor.
İyi seyirler.





Seven Ne Yapmaz Yeşilçam Filmini izle ( Kartal Tibet & Hülya Koçyiğit)(1970)

Seven Ne Yapmaz ( Kartal Tibet & Hülya Koçyiğit)
http://farm4.static.flickr.com/3380/3447152568_33e261fc29.jpg
Yönetmen :  Orhan Aksoy
Senaryo Yazarı : Erdoğan Tünaş
Tür : Müzikal , Duygusal , Dram , Tarihi
Ülke : Türkiye
Filmin Konusu: Fikret (Kartal Tibet) askerden döndükten sonra ona askerlik arkadaşlarından bir mektup gelir. Arkadaşları müzik guruplarını kurmus onu bekliyorlardır. O da büyük bir sevinçle yola çıkıp yanına gidecektir. Ancak onu seven bir kız vardır. Kız onun gitmesini istemiyor. Daha sonra kızın onu sevdiğini öğreniyor ama bu aska karşılık veremeyecegini söyleyip askerlik arkadaşlarının yanına gidiyor. Daha sonra genç kızın doğum günü partisine gidiyorlar ve fikret yolda karsılastığı genç kızı görüyor. Büyük aşk zamanla başlayıp alevleniyor.

Gerçekten filmimizi anlatmaya sözler yetmez. İzleyip görün.
Saygılar.



39. Dosya - Case 39 film izle

39. Dosya Case 39 film izle
Yapım:2009 ABD, Kanada
Filmin Orjinal Adı: Case 39
Tür:Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:Christian Alvart
Süre:1 saat 49 dakika.
Oyuncular:Renée Zellweger ,Jodelle Ferland ,Ian McShane ,Kerry O’Malley ,Callum Keith Rennie ,Bradley Cooper
Film Hakkında: ABD vd Kanada da 2009 yılında çekilen gizemli bir korku filmi. Korku ve gizem dolu sahneler sizleri bekliyor.
Filmin Konusu: Aile hizmetleri dairesi memuru Emily, pek çok şey görmüş geçirmiş olduğunu düşündüğü sırada, 10 yaşındaki Lilith, onun en yeni ve en gizemli vakası haline gelir. Anne-babası Lilith’i öldürmeye çalıştığında, Emily’nin en çok korktuğu şey doğrulanmış olur. Emily, Lilith’i kurtarır ve uygun bir bakıcı aile denk gelene kadar onu yanına almaya karar verir. Esas dehşet de o zaman başlar.







Armageddon film izle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/8/84/Armageddon-film-posteri.jpg
Tür :   Aksiyon / Bilim Kurgu  / Felaket  / Uzay
Gösterim Tarihi : 28 Ağustos 1998
Yönetmen : Michael Bay
Senaryo : Robert Roy Pool , Jonathan Hensleigh
Görüntü Yönetmeni : John Schwartzman
Müzik : Trevor Rabin ,  Harry Gregson-Williams
Yapım : 1998, ABD , 144 dk.
Oyuncular:Liv Tyler , Billy Bob Thornton , Bruce Willis , Steve Buscemi

Filmin Konusu: New York'a zarar veren ufak meteor parçalarından sonra NASA dünyaya hızla yaklaşmakta olan büyük bir meteor tespit eder. Teksas büyüklüğündeki bu meteoru zararsız hale getirmek için bir plan yapılır. Meteora ulaşılacak ve 800 ft derinliğinde bir kazı yapılarak merkezine nükleer patlayıcı yerleştirilecek. İşin başına konunun uzmanı Harry Stamper getirilir. Harry 10 gün gibi kısa bir zamanda astronotları eğitemeyeceğini söyler ve göreve kendi ekibini dahil eder. Plan başarılı olursa meteor ikiye ayrılacak ve dünyanın iki yanından, zarar vermeden geçip uzaklaşacaktır.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


4. Tür - The Fourth Kind film izle

http://sinefabrik.files.wordpress.com/2009/08/the-fourth-kind2.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon,  Bilim Kurgu,  Gerilim,  Gizem,  Korku,  Macera
Yönetmen:Olatunde Osunsanmi
Senaryo:Olatunde Osunsanmi
Yapımcı:Joe Carnahan,  Paul Brooks,  Jonathan Shore
Görüntü Yönetmeni:Lorenzo Senatore
Müzik:Atli Örvarsson
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi:06 Kasım 2009 (ABD)
Film Hakkında: Film gördüğünüz gibi 6 türe sahip. Yönetmen ve senaristi Olatunde Osunsanmi dir. Bu tür film seven izleyicilere duyrulur.
Filmin Konusu: Alaskanın Nome bölgesinde 1960 lı yıllardan bu yana insanlar hiç bir iz bırakmadan kaybolmaktadır. Daha önce FBI ajanları bu bölgede araştırma yapmışsa da, insanalrın nasıl kaybolduğu gizemi çözülememiştir.
Psikayatrist Dr. Abigail Tyler, hastalarının birinde oldukça ilginç bir travma durumuna rastlar. Bu travmanın izini süren Abigail onun uzaylılar tarafından kaçırıldığına dair ikna edici ipuçlarına rastlar.

Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November film izle

http://img2.blogcu.com/images/s/i/n/sinematograf/sweetnovember.jpg
Yönetmen :     Pat O'Connor
Senaryo :     Herman Raucher, Paul Yurick
Oyuncular :     Keanu Reeves, Karina Andrews, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann
Filmin Türü :     Komedi, Drama
Orijinal Adı :     Sweet November
Yapımcı Firma :     Warner Bros
Yapım Yılı :     2001
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     119 dakika
Filmin Konusu : Nelson Moss ve Sara Deever Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar.

Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok.

İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise, aşık olmaktır.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1


Cd-2


Cd-3



Cd-4


Yeşil Sandalye | Green Chair +18 erotik film izle

Yeşil Sandalye | Green Chair online +18 erotik film izle
 yeşil sandalye erotik

Orjinal Adı: :Green Chair
Türü :+18 Erotik
Süresi : 1 saat 40 dakika
NOT: MegaVideo 72 dk.lık izleme sınırı getirmiştir. Bu nedenle filmin 72. dk.sından sonrasını izleyebilmek icin modeminize reset atıp tekrar siteye gelip filmi ileri sarıp kaldığınız yerden filmi izlemeye devam edebilirsiniz. SineVadi Ekibi iyi seyirler dileriz.

İkiz Kan film izle

ikiz kan filmini izle online akson filmi ikiz kan izle,ikiz kan filmini canlı seyret,ikiz kan filminin fragmanı sinema afişi perde arkası,ikiz kan van damme izle,aksion filmleri izle ikiz kan
Yönetmen Sheldon Lettich
Yapımcı Jean-Claude Van Damme
Süre : 107 dak
Orjinal dili: İngilizce
Tür : Aksiyon
Oyuncular:
Jean-Claude Van Damme, Chad Wagner / Alex Wagner
Geoffrey Lewis, Frank Avery
Alonna Shaw, Danielle Wilde
Bolo Yeung, Moon
Alicia Stevenson, Baby Chad
Alan Scarfe, Nigel Griffith
Philip Chan, Raymond Zhang
Cory Everson, Kara

23 Numara - The Number 23 film izle

http://img67.imageshack.us/img67/375/2005370095024320393rsyk1.jpg
Yönetmen :      Joel Schumacher
Senaryo :     Fernley Phillips
Oyuncular :     Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins
Filmin Türü :     Drama, Gerilim
Orijinal Adı :     The Number 23
Yapımcı Firma :     Contrafilm
Yapım Yılı :     2007
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     95 dakika
Filmin Konusu : Eşine doğum günü hediyesi olarak 23 numara isimli bir kitap alır ve bu kitabın sırrırnı çözmeye çalışır.
İyi seyirler...

Mucit Kayakçılar - Boxboarders film izle


Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Rob Hedden
Senaryo:Rob Hedden
Yapımcı:Rob Hedden, George Elder, Jay Smith
Görüntü Yönetmeni:Matthew Williams
Gösterim Tarihi: 29 Temmuz 2008 (ABD)
 Film Hakkında: Film hakkında şunu söylemek isterim ki konusu itibariyle güzel düşünülmüş bir film. 2007 yılının gözde filmlerinden bir tanesi diye düşünüyorum. Konusu itibariylede zaten içeriği hakkında size bilgi veriyor.
Filmin Konusu:Sörf yapmakta çok usta olmayan iki arkadaşın, hiç de niyetleri olmadan inanılmaz sonuçlara yol açan bir spor dalı icat etmesiyle aksiyon başlar.
İyi seyirler dileriz.

Aşk Geliyorum Demez sinema izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRMh8c1YPPANTQwB3krFxZG0ZHWXWA3TNOmY98ZF9hf6yPvbTvdOkwkCbW_XZjdMcctGBnMVnTsIPq8SCpB1sbkc4jW_3lW6yH3vnogtJlo2f24Yt_sMp0VPN6ZwAvJzPLJpFToqFx6MkQ/s400/a%C5%9Fk+geliyorum+demez.jpg
Yönetmen :      Murat Şeker
Senaryo :     Murat Şeker, Selami Genli
Oyuncular :     Bergüzar Korel, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Altan Erkekli, Altan Gördüm
Filmin Türü :     Romantik, Komedi
Orijinal Adı :     Aşk Geliyorum Demez
Yapımcı Firma :     Tims Productions, Sugarworkz Film
Yapım Yılı :     2009
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Orijinal Dili :     Türkçe
Filmin Süresi :     95 dakika
Film Hakkında : 2009 yılında çekilmiş bir romantik komedi filmi. Yönetmenliğini Murat Şeker yapıyor
Filmin Konusu : Film, bir han esnafının hikâyesini anlatıyor. Ali, handaki esnaflardan birinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Gözde ise hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, hanı satın alır ve yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verince, esnaf Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ile Gözde birbirlerinden çok etkilenirler, komik ve romantik bir hikâye başlar.
İyi seyirler..

Antares film izle

Antares film izle
Yapım:2004 Avusturya
Tür:Dram
Yönetmen: Götz Spielmann
Süre:1 saat 45 dk.
Film Hakkında: Film erotik sahnelerin baş gösterdiği bir dramatik film olmuş.
İyi seyirler.




28 Nisan 2010 Çarşamba

North Country film izle

North Country türkçe film izle
Yapım:2005 ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Niki Caro
Süre:2 saat 10 dakika.
Oyuncular:Charlize Theron, Sean Bean,Amber Heard, Michelle Monaghan, Woody Harrelson.
Filmin Konusu: Herzaman en çok sevdiğim ve ilgimi çeken filmler gerçek yaşam hikayesinden alınmış olan filmlerdir. Bu filmde maddi sıkıntıdan dolayı madende çalışan kadınların uğradıkları taciz ve cabası anlatılıyor. Bakalım kadınlar kendilerine yapılan haksızlıklara karşı ne yapacaklar.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4




Cd-5



Cd-6



Cd-7


Çılgın Motorcular - Wild Hogs film izle

http://img139.imageshack.us/img139/1765/lgnmotorcularcf7.jpg 
Yapımı:2007 ~ ABD
Türü:Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmeni:Walt Becker
Senaristi:Brad Copeland
Yapımcıları:Michael Tollin, Brian Robbins
Müzik:Teddy Castellucci
Süresi:1 saat 39 dk
Filmin Konusu: Stresli işlerinden ve aile sorumluluklarından iyice bunalan ve kaçma yolları arayan orta yaşın üzerindeki dört kafadar, uçsuz bucaksız derin Amerika’ya açılmanın ve onu keşfetmenin getireceği tarifsiz özgürlük duygusunu bir an önce tatmak için sabırsızlanmaktadır. Ancak motosiklet selesi yerine rahat koltuklara alışkın olan dostlarımız, hayatlarının bu en büyük macerasında tahmin ettiklerinden çok daha farklı bir dünyayla karşılaşırlar. Özellikle de gerçek bir motosiklet çetesinin reisi olan Del Fuegos ile yarıştıklarında acemilikleriyle onu fazlasıyla eğlendirirler. Macera,adrenalin ve heyecan ararken kendilerini asla unutamayacakları bir yolculuğun içinde bulmuşlardır.
İyi seyirler...


Çarıklı Milyoner Kemal Sunal filmleri izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgw-Xy3OQ2dy6Kbbrt1heaghneUT9IN4qm4I5iSkVobr1R1Czjui6jjRA8eD6eFdIdDZpsSCaEt_7RV0gbJjShZQzy0IEQsKownAOkqxKCfylXOEjURQ_SQ70eNZ1rl244RdVsVLsiMYG9O/s200/carikli-milyoner.jpg 
Filmin Adı: Çarıklı Milyoner
Yönetmen: Kartal Tibet
 Oyuncular: Kemal Sunal, Necla Nazır, Reha Yurdakul
Film Hakkında: Sinemamızın usta isimlerinden başta Kemal Sunal olmak üzere Necla Nazır, Reha Yurdakul isimli ünlü oyuncularımız yer alıyor. Ayrıca yönetmenliğinide çok sevdiğim biri olan ve filmlerinide bir o kadar sevdiğim Kartal tibet yapıyor. Güzel bir Kemal Sunal klasiği.
Filmin Konusu: Bayram kentte tutunmayı başarır ve zengin olur. İyi bir haber yakalamaya çalışan gazeteci bir kadın ise Çarıklı Milyoner'in peşine zavallı bir kadın kılığında düşer. Sonunda onla ilişki kurmayı sağlar. Ama kadının kimliğinin ortaya çıkmasıyla beraber işler iyice karışır.
İyi seyirler.


Meleğin Sırları sinema izle

http://i36.tinypic.com/wtt6kw.jpg
Yönetmen :      Aclan Büyüktürkoğlu
Senaryo :     Leslie Bates
Oyuncular :     Nehir Erdoğan, Nilüfer Açıkalın, Devon Odessa, Patrick Muldoon, Fay Masterson
Filmin Türü :     Drama
Orijinal Adı :     Broken Angel
Yapımcı Firma :     Kenan Production
Yapım Yılı :     2008
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Dağıtıcı Firma :     Warner Bros
Vizyon Tarihi :     14.03.2008
Filmin Konusu : Filmde, annesi tarafından ABD’ye gönderilen ancak oradaki hayat şartlarının filmlerde sunulduğu gibi toz pembe olmadığını anlayan masum bir genç kız olan Ebru’nun aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıkları ve başına gelen kötü olaylar sonrasında düştüğü durumu ve onu bu kötülüklerden korumaya çalışan Rusty isimli işitme engelli bir sanatçı konu ediliyor.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


Maskeli Beşler Irak film izle

 http://img03.blogcu.com/images/f/i/l/filmseyir/maskeli_besler_irak_1__1257253492.jpg
Yönetmen :      Murat Aslan
Senaryo :     Murat Aslan
Oyuncular :     Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan
Filmin Türü :     Komedi, Macera
Orijinal Adı :     Maskeli Beşler: Irak
Yapımcı Firma :     Arzu Film, Fida Film
Yapım Yılı :     2006
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Dağıtıcı Firma :     Özen Film
Vizyon Tarihi :     12.01.2007
Filmin Konusu: Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler yeni maceralarında Kuzey Irak'taki bir petrol tesisini ele geçirirler. Türkiye'ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar.




 
Powered by Blogger