Pages

7 Mayıs 2010 Cuma

Hayalet Dünya - Re-Cycle film izle

http://i29.tinypic.com/r8z6v9.jpg 
Yönetmen :      Oxide Pang Chun, Danny Pang
Senaryo :     Cub Chin, Sam Lung
Oyuncular :     Ekin Cheng, Lawrence Chou, Siu-Ming Lau, Angelica Lee, Rain Li
Filmin Türü :     Korku
Orijinal Adı :     Re-Cycle
Yapımcı Firma :     Universe Entertainment
Yapım Yılı :     2006
Yapım Ülkesi :     Hong Kong
Orijinal Dili :     Japonca
Filmin Süresi :     90 dakika
Film Hakkında : Hong Kong da çekilmiş güzel bir korku filmi. Çoğunlukla Korku gerilim türü filmler izlemeyi severim. Bu filmi de şimdi ekledim birazdan izlemeyi düşünüyorum.
Filmin Konusu : Ting-yin(Lee Sinje), Chu Xun ismi ile Güney Doğu Asya’da ilk romanı ile çok satarak üne kavuşan genç bir kadın yazardır. Romanının konusu tüm okuyucuların kalbine dokunan bir aşk hikayesidir..
İmza gününde Chu’nun menajeri Lawrence (Lawrence Chow) “HAYALET DÜNYA” isimli doğaüstü güçler hakkındaki yeni romanın duyurusunu yapar. Hayranları bu romanı heyecanla beklemektedir çünkü kurgusal olanın gerçek hayatla özdeşliğini Chu’nun nasıl anlatacağını merak etmektedirler.
Yeni romanın ilk bölüm taslağını bitirdiğinde, Chu Xun yazmayı bırakır. Hatta bilgisayarında kayıtlı olanları bile siler. Zamanla gerçekte anlatılması imkansız şeyler görmeye başlar. Artık neyin gerçek neyin hayal olduğunun farkında değildir.
Bir süre sonra gizemli bir kadın birçok yerde karşısına çıkmaya başlar. Ting-yin romanında anlattığı doğaüstü olayların gerçek hayatında da gerçekleştiğini farkeder. En korkutucu olan ise sürekli gördüğü gizemli kadının aslında yeni romanının kahramanı olmasıdır. Ting-yin gittikçe gerçek ile hayal olan arasındaki ince köprüde sıkışıp kalır. Sonunda, çözüm yolu olarak o kadını takip etmesi gerektiğini anlar.
İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger