Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Twilight - Alacakaranlık

Twilight
Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Fantastik - Romantik
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Catherine Hardwicke
Senaryo :
Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Roman)
Görüntü Yönetmeni : Elliot Davis
Müzik : Carter Burwell
Kurgu : Nancy Richardson
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 122 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : www.twilightthemovie.com

Oyuncular

Kristen Stewart (Isabella Swan), Robert Pattinson (Edward Cullen), Taylor Lautner (Jacob Black), Michael Welch (Mike Newton), Peter Facinelli (Carlisle Cullen), Elizabeth Reaser (Esme Cullen), Nikki Reed (Rosalie Hale), Cam Gigandet (James), Billy Burke (Charlie Swan)


DISK II



DISK III



DISK IV


Annesiyle birlikte Phoenix’te yasayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin baska bir adamla evlenmesi üzerine babasinin yanina Washington’in Fork kasabasina tasinir. Edward ise, küçük kasabasinda yillardan beri ailesiyle yasayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamis olan aile, insan kani içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni basladigi okulunda tanistigi Edward’a asik olan Bella, bir süre sonra Edward’in vampir oldugunu ögrenmesine ragmen ondan vazgeçemez. Ikili arasinda tehlikeli ve tutkulu bir iliski baslar. Çok geçmeden ortaya çikan Cullens Ailesi’nin düsmanlari Edward’in zayif noktasina saldiracaktir, yani Bella’ya...

Vampir kliselerinden arindirilmis bir hikaye sunan Stephenie Meyer’in dünya çapinda çok satmis romani Twilight serisinin ilk kitabindan uyarlanan film, hayranlari tarafindan merakla bekleniyor. Filmin basarisina göre, serinin ikinci ve üçüncü kitaplari New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarilacak. Stephenie Meyer ise su siralar 4. Kitabi yazmakla mesgul.

Twilight Twilight
Twilight Twilight
Twilight Twilight

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger