Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Swing Vote - Oyum Kime

Swing Vote
Filmin posteri için resme tıklayın

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Senaryo :
Jason Richman, Joshua Michael Stern
Görüntü Yönetmeni : Shane Hurlbut
Müzik : John Debney
Kurgu : Jeff McEvoy
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 120 dk.
Dagitimci : UIP
Resmi Web Sitesi : swingvote.movies.go.com

Oyuncular

Kevin Costner (Bud Johnson), Madeline Carroll (Molly Johnson), Dennis Hopper (Donald Greenleaf), Nathan Lane (Art Crumb), George Lopez (John Sweeney), Paula Patton (Kate Madison), Kelsey Grammer (Baskan Andrew Boone), Stanley Tucci (Martin Fox)


DISK II



DISK III



DISK IV

Bud Johnson, hayatla ilgili pek bir beklentisi kalmamış, bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly'le birlikte bir hayat sürmektedir. Bir şekilde işlerin ters gitmesi sonucu Amerikan Başkanı'nın kim olduğunu belirleyecek oyun sahibinin Bud Johnson olduğu anlaşılır.

Demokrat Parti'nin başkanı Donald Greenleaf ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkanı aynı zamanda ABD Başkanı olan Andrew Boone, Bud'ı taraflarına çekmek için birbirinden ilginç ve komik yollara başvururlarken, ülkenin kaderinin bu duyarsız adamın ellerinde olması işleri iyice karıştırır.

Amerika'nın tam da seçim dönemine denk gelen film, bir yandan kıyasıya birbiriyle mücadele eden politikacıları komik bir şekilde eleştirirken, bir yandan da duygusal bir baba-kız ilişkisine odaklanıyor.

Swing Vote Swing Vote
Swing Vote Swing Vote
Swing Vote Swing Vote

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger