Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Sunshine - Gün Isıgı


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Bilim Kurgu - Gerilim - Macera
Gösterim Tarihi : 11 Mayıs 2007
Yönetmen : Danny Boyle
Senaryo :
Alex Garland
Görüntü Yönetmeni : Alwin Küchler
Müzik : Karl Hyde, John Murphy
Kurgu : Chris Gill
Yapim : 2007 - İngiltere
Süre : 107 dk.
Dagitimci : Özen Film
Resmi Web Sitesi : sunshinemovie.com

Oyuncular

Rose Byrne (Cassie), Cliff Curtis (Searle), Chris Evans (Mace), Troy Garity (Harvey), Cillian Murphy (Capa), Hiroyuki Sanada (Kaneda), Benedict Wong (Trey)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Yıl 2057, insanlık güneşin her geçen gün giderek yok olmasını izlemektedir… Bu insanlığın da yok olması demektir. Dünya’nın son umudu Icarus II adlı bir uzay gemisindeki sekiz kişilik erkek ve kadınlardan oluşan Kaptan Kaneda liderliğindeki ekiptedir. Görevleri güneşi tekrar hareket geçirmesi ve beslemesi beklenen bir nükleer başlığı taşımaktır.

Bu yolculuk sırasında Dünya ile radio bağlantıları kesilir. Ekip bundan 7 yıl once aynı amaçla göreve çıkarılan Icarus I’den değişik sinyaller almaya başlarlar. Yaşadıkları garip bir kaza onları görevlerini bir yana bırakıp hayatları için savaşmak zorunda bırakacaktır. Peki ya hepimizin geleceği...

Trainspotting ile elde ettiği başarıyla adından çokça söz ettiren İngiliz yönetmen Danny Boyle, gelecek kurgusu yaptığı bilim kurgu filmi Gün Işığı ile türün sevenleri arasında heyecan yarattı. Güneş ve Dünya arasında gidip gelirken klostrofobik bir gerilime hazır olun!



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger