Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

State of Play - Devlet Oyunları


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Suc - Dram - Gerilim
Gösterim Tarihi : 17 Nisan 2009
Yönetmen : Kevin Macdonald
Senaryo :
Matthew Michael Carnahan, Tony Gilroy
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Alex Heffes
Kurgu : Justine Wright
Yapim : 2009 - ABD
Süre : 127 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : stateofplaymovie.net

Oyuncular

Russell Crowe (Cal McAffrey), Robin Wright Penn (Anne Collins), Rachel McAdams (Della Frye), Ben Affleck (Stephen Collins), Viola Davis (Dr. Joy Jackson), Jason Bateman (Dominic Foy), Helen Mirren (Cameron Lynne), Kathy Mixon (Rhonda Silver), Jeff Daniels (George Fergus), Wendy Makkena (Greer Thornton)


DISK II



DISK III



DISK IV


Amerikan Kongresi'nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins, bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil eder. Savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi onurlu bir görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar.

Araştırmacı gazeteci McCaffrey'nin bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birincisi Collins onun eski arkadaşıdır, ikinci sebebi ise acımasız editörü Cameron'dan bu olayı araştırma görevi almıştır. Gazeteci, katilin kimliği üzerindeki esrar perdesini kaldırmaya yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşturmaya başlar.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger