Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Spider Man 3 - Örümcek Adam 3


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Bilim Kurgu - Macera
Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yönetmen : Sam Raimi
Senaryo :
Ivan Raimi, Alvin Sargent
Görüntü Yönetmeni : Bill Pope
Müzik : Christopher Young
Kurgu : Bob Murawski
Yapim : 2007 - ABD
Süre : 140 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : spiderman3.sonypictures.com

Oyuncular

Tobey Maguire (Peter Parker - Örümcek Adam), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), James Franco (Harry Osborn), Thomas Haden Church (Flint Marko - Sandman), Topher Grace (Eddie Brock), Bryce Dallas Howard (Gwen Stacy), Theresa Russell (Bayan Marko)


DISK II



DISK III


Peter Parker sonunda Mary Jane'e olan bağlılığı ve bir super kahraman olarak görevleri arasında bir denge kurmuştur.
Ancak ufukta bekleyen bir fırtına vardır. Uzaydan gelen bir organizma Peter ile birleşerek ona eskisinden daha fazla güçler veren siyah bir kostüm sağlar. Öte yandan Peter'ın kişiliğinin karanlık tarafını da güçlendirip kontrolünü ele geçirmeye çalışır.

Siyah kostümün etkisiyle birlikte Peter'ın kendine olan güveni çok fazla artar ve onu seven insanları ihmal etmeye başlar. Sahip olduğu yeni gücün baştan çıkarıcı cazibesi, Peter'ı şimdiye kadarki en büyük düşmanından bile daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıya koyar.

Örümcek Adam ve Örümcek Adam 2 filmlerinde olduğu gibi kamera arkasında yine Sam Raimi'nin olduğu Örümcek Adam 3, Örümcek Adam karakterinin derinlerine inmeye devam ediyor. Peter Parker, hayatının en büyük mücadelesi ile karşı karşıyadır; öyle bir mücadele ki, düşmanı da yanlızca kendisidir...



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger