Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Mamma Mia!


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Komedi - Romantik - Müzikal
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008
Yönetmen : Phyllida Lloyd
Senaryo :
Catherine Johnson
Görüntü Yönetmeni : Haris Zambarloukos
Müzik : Stig Anderson, Benny Andersson, Björn Ulveaus
Kurgu : Lesley Walker
Yapim : 2008 - ABD
Süre : 108 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : mamma-mia-themovie.co.uk

Oyuncular

Meryl Streep (Donna), Colin Firth (Harry Bright), Pierce Brosnan (Sam Carmichael), Amanda Seyfried (Sophie), Stellan Skarsgård (Bill), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Bir Yunan adasında motel sahibi olan özgür ruhlu Donna kızını tek başına yetiştirmiştir ve artık onu evlendirmek üzeredir. Kızının düğünü için iki eski arkadaşını yanına çağıran Donna, eski günleri yad etmek adına dostlarıyla beraber Donna and the Dynamos adlı müzik grubunu organize eder. Donna bu işlerle uğraşırken kızı Sophie de boş durmaz ve adaya üç sürpriz konuk çağırır. Babası ile hiç karşılaşmamış olan Sophie bu olasılığa sahip olan üç baba adayını davet eder ve böylece 24 saatlik çılgın macerayı başlatır.

Başrolünde 14 kez Oscar adaylığı elde eden ve iki kez Oscar kazanan efsanevi oyuncu Meryl Streep’in oynadığı “Mamma Mia!”, İsveçli müzik grubu ABBA’nın şarkılarını temel alan aynı adlı Broadway müzikalinin sinema film uyarlaması. Filmin ismi de, grubun 1975 yılında müzik listelerinin zirvesine çıkan “Mamma Mia” adlı şarkısından alınmış.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger