Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Love Actually - Ask Her Yerde


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Romantik - Komedi - Dram
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2004
Yönetmen : Richard Curtis
Senaryo :
Richard Curtis
Görüntü Yönetmeni : Michael Coulter
Müzik : Craig Armstrong
Kurgu : Nick Moore
Yapim : 2003 - ABD
Süre : 135 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : loveactually.com

Oyuncular

Elisha Cuthbert (Carol - Anne), Claudia Schiffer (Carol), Rory Macgregor (Mühendis), Colin Firth (Jamie), Liam Neeson (Daniel), Emma Thompson (Karen), Lulu Popplewell (Daisy), Kris Marshall (Colin Frissell), Heike Makatsch (Mia), Keira Knightley (Juliet)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI



DISK VII


Love Actually yeni bir romantik komedi değil. 10 romantik komedi filminin bir araya geldiği tek bir film. Şimdiki zamanda yılbaşından 2 ay önce Londra’da geçen hepsi birbirinden eğlenceli ve dokunaklı hikayeler.

Yeni, bekar ve genç İngiltere başbakanı ve başbakanlık konutunda çalışan, sevimli ve argo konuşan sekreteri. Karısını kardeşiyle birlikte aynı yatakta yakalayan bir yazar ve de onun kafa dinlemek için gittiği sayfiyede yardımcısı olan Portekizli hizmetçi. En yakın arkadaşının sevdiği kızla evlenmesine hiç ses çıkarmayan genç bir adam. Ailesi ve cazibesine kapıldığı sekreteri arasında seçim yapmak zorunda kalan patron. Özürlü kardeşi ve aşık olduğu erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan, orta yaşa doğru ilerleyen bekar bir kadın. İngiltere’de kızların kendisiyle ilgilenmemesi ve soğuk davranması nedeniyle Amerika’nın sıcak kızlarının yanına koşan bir İngiliz genci. Eşini kaybeden ve 10 yaşındaki üvey oğluna hem bunu unutturmaya çalışan hem de onun beklenmedik isteklerini gerçekleştirmesinde yardımcı olmaya çalışan bir baba.

Dört Nikah Bir Cenaze ve Bridget Jones’un Günlüğü’nün yaratıcılarından tekrar romantizm rüzgarları. Aşkın tüm yönleriyle ele alındığı bir film.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger