Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Last Chance Harvey - Aska Son Sans


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Romantik - Dram
Gösterim Tarihi : 17 Temmuz 2009
Yönetmen : Joel Hopkins
Senaryo :
Joel Hopkins
Görüntü Yönetmeni : John de Borman
Müzik : Dickon Hinchliffe
Kurgu : Robin Sales
Yapim : 2009 - ABD
Süre : 93 dk.
Dagitimci : Medyavizyon Film
Resmi Web Sitesi : lastchanceharvey.com

Oyuncular

Dustin Hoffman (Harvey Shine), Emma Thompson (Kate Walker), Eileen Atkins (Maggie Walker), Kathy Baker (Jean), Liane Balaban (Susan), James Brolin (Brian), Richard Schiff (Marvin)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V



DISK VI


Harvey Shine, bir caz müzisyeni olmak yerine kariyerini Manhattan'da reklam müzikleri yaparak geçirmektedir. Müzik konusunda oldukça yeteneklidir, işinde müşterilerin ne istediğini anlamaktadır, ancak ortaya çıkarrtığı müzik yeterince anlaşılmamaktadır.

Son işinden memnun olmayan patronu Harvey'i kendisini toparlaması için kızının düğününe İngiltere'ye gitmesini önerir. Sıkıcı bir yolculuğun ardından İngiltere'ye varan Harvey, kızının üvey babası tarafından damada verileceğini öğrenir. Düğünü geçiren Harvey, havalalanına geldiğinde uçağı kaçırır. Sürekli aksiliklerle karşılaşan Harvey, geri dönemeyince önemli bir müşteri ile yapacağı toplantıya da geç kalır ve bu nedenle işinden kovulur. Aldığı kötü darbelerin üstüne havaalanında bir bara oturan Harvey, burada Kate ile tanışır. Kate hayatı işiyle sınırlanmış, umutsuzca gidilen randevuların ardından hayalkırıkları yaşamış bir kadındır ve onun bu hali Harvey'in içine dokunur. Kate'e destek olmaya çalışan Harvey, kendi yaşamının da değiştiğini fark eder.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger