Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Kirli Sırlar


Kirli sırlar filmi izle , Oscarlı yapım sürükleyici konu, seyretmeye doyamayacaksınız
Tür : Gerilim / Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 2007
Yönetmen : Robert De Niro, Senaryo : Eric Roth
Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson
Yapım : 2006, ABD

Oyuncular:Matt Damon , Robert De Niro Angelina Jolie , Joe Pesci

Not: Dünyanın engüçlü gizli servislerinden olan CIA’i keşfetmeye hazırmısınız?

Edward Wilson, Amerika’nın liderlerini yetiştirmekle ünlüYale Üniversitesi’ndeokuyan, ülkenin ve dünyanın sorunlarına duyarlı bir vatanseverdir. Üniversitede katıldığı kardeşlik örgütü, ileriki yıllarda olaylar karşısında gösterdiği keskin zeka ülkesine bağlılığı, yeni şekillenmeye başlayan Amerikan gizli-örgüt yapısı için önemli bir insan haline gelmesini sağladı.

İkinci Dünya Savaşı’nın başlaması ile birlikte, CIA’in öncülü sayılan Strateji Servis Ofisi’nde görev alması ile dünyanın en büyük gizli servislerinden biri olacak bir örgütün kuruluş dönemlerinde yer aldı. Soğuk Savaş’ın keskin yüzünün ajanlar için büyük tehlikeler barındırdığı bir dönemde, Edward da hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok yıpranır. Karısı ve oğluna karşı görevlerinde gösterdiği ihmalkarlıklar da dahil, görevi uğruna katlandığı tüm bedellere rağmen katı sadakatinden vazgeçmeyecektir.

Forrest Gump, Köstebek, Munih gibi filmlerin de senaristliğini yapmış olan Oscarlı Eric Roth tarafından yazılmış olan Kirli Sırlar, ikinci yönetmenlik denemesindeki Robert De Niro tarafından yönetiliyor

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger