Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

King Kong


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Gerilim - Macera - Fantastik
Gösterim Tarihi : 16 Aralık 2005
Yönetmen : Peter Jackson
Senaryo :
Peter Jackson, Frances Walsh, Philippa Boyens
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : James Newton Howard
Kurgu : Jamie Selkirk
Yapim : 2005, ABD - Yeni Zelanda
Süre : 187 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : kingkongmovie.com

Oyuncular

Naomi Watts (Ann Darrow), Jack Black (Carl Denham), Adrien Brody (Jack Driscoll), Andy Serkis (King Kong - Ascı), Jamie Bell (Jimmy), Kyle Chandler (Bruce Baxter), Lobo Chan (Choy), Thomas Kretschmann (Kaptan Englehorn), Evan Parke (Hayes), Colin Hanks (Preston)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


1930'lada bir grup denizci ile bir belgesel film yapımcısı yeni bir yapım için yolculuğa çıkarlar. Hedefleri gerçekte varolmadığı söylenen, ama söylentilerde Sumatra yakınlarında yer aldığı belirtilen Kafatası Adası'dır. Adada dev goril King Kong'un da yaşadığına dair söylentiler vardır. Bunu başlangıçta ciddiye almayan ekip, adada yaptıkları çekimler ve keşifler sonunda bilmedikleri çok şeyin olduğunu farkederler. Ada milyonlarca yıl öncesinden kalmış gözükmektedir. Adada tarih öncesi döneme ait dinozor dahil olmak üzere çok sayıda yaratık vardır. Efsanevi goril King Kong da adada yaşamaktadır. Adanın yerlileriyle de karşılaşan grup onların sert tepkileriyle karşılaşırlar. İşler umdukları gibi gitmemektedir...

Peter Jackson, 9 yaşındayken izlediği bu filmin öyküsüne sadık kalacağını defalarca açıkladı. Jackson, asıl dişe dokunur değişikliğin, günümüz teknolojisiyle üretilen özel efektlerde olacağını belirtiyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger