Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Kabadayı


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Dram
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
Yönetmen : Ömer Vargı
Senaryo :
Yavuz Turgul
Görüntü Yönetmeni : Ferenc Pap
Müzik : Benjamin Walken Beladi
Kurgu : Ömer Vargı, Mine Vargı
Yapim : 2007 - Türkiye
Süre : 140 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : kabadayifilm.com

Oyuncular

Sener Sen (Ali Osman), Kenan İmirzalıoglu (Devran), İsmail Hacıoglu (Murat), Rasim Öztekin (Sürmeli), Aslı Tandogan (Karaca), Dursun Ali Sarıoglu (Turhan), Ruhi Sarı (Pic Selim)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Meşhur Kabadayılardan Ali Osman eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, sevgilisi Karaca ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca'ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman'ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca'yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca'dır ve yoluna çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır.

Farklı karakter ve değerdeki adamların, birbirleri ile olan çekişmeleri ve düşmanlıklarını konu alan Kabadayı, yine usta isimleri biraraya getiriyor. Muhsin Bey, Eşkiya, Gönül Yarası gibi filmlerle Türk Sinema tarihine çok başarılı çalışmalar bırakmış Yavuz Turgul ve Şener Şen ikilisini buluşturan film, Herşey Çok Güzel Olacak ve İnşaat filmlerinin yönetmeni Ömer Vargı tarafından yönetilecek.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger