Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Hadigari Cumhur


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Dram - Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Mayıs 2009
Yönetmen : Harun Özakıncı
Senaryo :
Harun Özakıncı
Görüntü Yönetmeni : Bünyamin Yasar
Müzik : Barıs Kırımselioglu, Bazuki Orhan
Kurgu : Ender Özyer, İsmail Akbulut
Yapim : 2009 - Türkiye
Süre : 98 dk.
Dagitimci : Cinegroup
Resmi Web Sitesi : hadigaricumhur.com

Oyuncular

Harun Özakıncı (Cumhur), Merve Ildeniz (Nihan), Duygu Urak (Duygu), Yelda Günay Akbulut (Asiye), Serhat Saylan (Ethem), Niyazi Atare (Okan), Oguz Kutsi Akhan (Hakim)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Cumhur Bodrum'un en işlek caddesinde, babadan kalma küçücük dükkanında, gene babadan kalma berberlik mesleği ile uğraşmaktadır. Bankalar bu işlek caddedeki bu küçük dükkanı çok iyi fiyatla kiralayıp bankamatik yapmak isterler. Kuyumcular, döviz büroları, turizm şirketleri ofis ve dükkân olarak kiralamak isterler ve çok iyi tekliflerde bulunurlar. Cumhur'un derdi, bir otele ve otel içindeki turist kadınlara sahip olmaktır.

Bunun içinde küçücük dükkânının çok değerli olduğunu düşünür ve çok yüksek fiyata satmak ister. Çünkü dükkanını satarak alacağı arazi ile bir otel sahibi olacağına inanmaktadır. Almak istediği arazi ablasının ve eniştesinin arazisinin hemen yanındaki boş arazidir. Cumhurun planı şudur: Dükkanını satacak ve araziyi satın alıp üstüne otel yapıp eniştesi ve ablasına rakip olup, onların işini bozup belki de tekrardan malına sahip olacaktır.

O yaz pansiyona gelen üniversiteli Duygu Cumhur'a Bir Bodrum Dersi verecektir.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger