Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Fragile: A Ghost Story - Kırılgan


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Korku - Gerilim
Gösterim Tarihi : 22 Haziran 2007
Yönetmen : Jaume Balagueró
Senaryo :
Jaume Balagueró
Görüntü Yönetmeni : Xavi Giménez
Müzik : Roque Baños
Kurgu : Armen Minasian
Yapim : 2005 - İspanya
Süre : 93 dk.
Dagitimci : Özen Film
Resmi Web Sitesi : fragilesmovie.com

Oyuncular

Jordi Galcerán (Xavi Giménez), Calista Flockhart (Amy Nicholls), Richard Roxburgh (Robert Marcus), Elena Anaya (Helen Perez), Gemma Jones (Mrs. Folder), Yasmin Murphy (Maggie), Michael Pennington (Marcus)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Mercy Falls Çocuk Hastanesi, yüzyıla yakın bir süredir hizmet veren bir hastane olmasına rağmen atık ihtiyaçları karşılayamadığı için kapatılmak üzeredir. Yakınlarda olan bir tren kazası, tahliye işlemlerini durdurur. Hastane inanılmaz derecede bakımsız ve harap durumda da olsa yaralıların tedaviye ihtiyacı vardır.

Fakat hastanenin koridorlarında ne görülebilen ne de dokunulabilen, sadece varlığı ile korkunç acı veren ve nefret dolu bir cisim dolaşmaktadır. Çocukları inanılmaz derecede tedirgin eden bu cismin, hastanenin yıllardır kullanılmayan ikinci katında yaşadığı sanılsa da kimse bu gariplikle mücadele etmek istememektedir. Hastanedeki bütün düzensizliklerle ilgilenmesi için gönderilen Hemşire Amy, bütün bu olaylara kayıtsız kalamaz ve hastanenin geçmişine ait korkunç sırları keşfederken bir yandan da kendi gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

2002 tarihli Darkness filminin de yönetmeni olan Jaume Balagueró yine korku-gerilim türünde bir çalışmaya imza atıyor. Başrolde ise Ally McBeal karakteri ile TV dizileri arasında yer etmiş Calista Flockhart oynuyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger