Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Fall Down Dead - Dehset Gecesi

Fall Down Dead
Filmin posteri için resme tıklayın

Tür : Gerilim - Korku
Gösterim Tarihi : 20 Temmuz 2007
Yönetmen : Jon Keeyes
Senaryo :
Roy Sallows
Görüntü Yönetmeni : Richard Clabaugh
Müzik : Pınar Toprak
Kurgu : Robert J. Castaldo
Yapim : 2007 - ABD / Türkiye
Süre : 93 dk.
Dagitimci : Best Line Pictures
Resmi Web Sitesi : Fall Down Dead

Oyuncular

Mehmet Günsür (Stefan Kerchek), Dominique Swain (Christie Wallace), Udo Kier (The Picasso Killer - Aaron Garvey), David Carradine (Wade), R. Keith Harris (Lawrence Kellog), Monica Dean ((Helen), Jennifer Alden (Marie), Austin James (Michael Yeager), Burgess Jenkins (Earl Buchyk)


DISK II



DISK III



DISK IV

Basının Picasso olarak tanıdığı bir seri katil, şehirde sürekli geceleri gerçekleşen elektrik kesintilerini fırsat bilerek bir dolu cinayet işler. Sanata ve estetiğe son derece meraklı olan seri katil, kurbanlarını öldürürken üzerlerinde ünlü sanatçıların eserlerinden izler bırakır.

Garsonluk yapan Christie'nin bu cinayetlerden birine şahit olması ile gerilimli bir mücadele başlayacaktır. Polise haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis memurları Stefan ve Lawrence, ilk önce Christie'nin katil olduğunu sanırlar. Kısa süre içinde yanıldıklarını anlamaları ile şimdiye kadar şahit olmadıkları büyük bir kovalamaca başlayacaktır.

Ölümle Dans filminin de yönetmenliğini yapan Jon Keeyes'in yönettiği Dehşet Gecesi'nde genç oyuncu Mehmet Günsür de rol alıyor.

Fall Down Dead Fall Down Dead
Fall Down Dead Fall Down Dead
Fall Down Dead Fall Down Dead

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger