Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Dread - Korku


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Korku - Gerilim
Gösterim Tarihi : 30 Ekim 2009
Yönetmen : Anthony DiBlasi
Senaryo :
Anthony DiBlasi, Clive Barker (Roman)
Görüntü Yönetmeni : Sam McCurdy
Müzik : Theo Green
Kurgu : Celia Haining
Yapim : 2009 - ABD
Süre : 90 dk.
Dagitimci : Özen Film
Resmi Web Sitesi : dreadthemovie.com

Oyuncular

Jackson Rathbone (Stephen Grace), Shaun Evans (Quaid), Hanne Steen (Cheryl Fromm), Laura Donnelly (Abby), Jonathan Readwin (Joshua Shaw), Vivian Gray (Tabitha Swan), Elissa Dowling (Tamsin Kendall)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Stephen yeni tanıştığı evinin alt katında tek başına yaşayan Quaid'in teklifiyle projenin içinde olmayı kabul eder. Stephen'in sınıf arkadaşı güzel ve sempatik Cheryl'de projeye katılır ve üçlü insanlarla en karanlık korkuları hakkında röportajlar yapmaya başlarlar.

Stephen Grace kardeşini bir trafik kazasında kaybetmiş ve daha sonraki hayatına kontrolsüz bir şekilde devam etmektedir. Quaid ise takıntı halinde insan korkuları üzerinde çalışmaktadır. Ve Stephen'ın hayatını kendisi için inanılmaz derece kıymetli bir araştırma olarak görmektedir. Stephen'ın sınıf arkadaşı ve gizliden gizliye aşık olduğu Cheryl da ikiliye katılır.

Üçlü insanların hayatlarını değiştiren bu içsel travmaları araştırmaya ve bununla ilgili bir belgesel çekmeye başlarlar. Fakat Quaid arkadaşlarından tahmin edebileceklerinden daha büyük bir sır saklamaktadır.

Dread, Korku Edebiyatı'nda ses getiren İngiliz yazar Clive Barker'ın kısa hikayesinden uyarlandı. Başrolde gençlerin büyük ilgiyle karşıladığı Twilight filminin beğenilen oyuncusu Jackson Rathbone bulunuyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger