Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Crank - Tetikci

Crank
Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Dram - Gerilim - Suc
Gösterim Tarihi : 1 Eylül 2006
Yönetmen : Brian Taylor, Mark Neveldine
Senaryo :
Brian Taylor, Mark Neveldine
Görüntü Yönetmeni : Adam Biddle
Müzik : Paul Haslinger
Kurgu : Gary Lucchesi
Yapim : 2006 - ABD
Süre : 83 dk.
Dagitimci : Fida Film
Resmi Web Sitesi : www.crankfilm.com

Oyuncular

Jason Statham (Chev), Efren Ramirez (Kaylo), Amy Smart (Eve), Dwight Yoakam (Doc Miles), Glenn Howerton (Dr. Ankleson), Nina Kaze (Cleopatra), Reno Wilson (Orlando)


DISK II



DISK III



DISK IV


Tetikçi Chev Chelios, kız arkadaşı Eve ile birlikte yeni bir hayata başlamaya ve artık adam öldürmeyi bırakmaya karar verir. Bu kararı aldıkları gecenin sabahında, Chev'i çok kötü bir süpriz beklemektedir. Vücuduna, gece uykusunda zehir enjekte edilmiştir ve hayatta kalabilmesinin tek yolu ise bir an evvel panzehiri bulmaktır. Ama bir yandan da, zehrin kalbini durdurma sürecini uzatmasını sağlayabilmek için adrenalin düzeyini sürekli yukarıda tutmak zorundadır.

Chelios, son nefesini vermeden kendisine bunu yapan kişileri bulup intikam almak için sokaklara dökülürken bir yandan da, karşısına çıkan insanlara zarar vermekten çekinmez. Hem panzehiri hem düşmanlarını bulmak, hem de adrenalin seviyesini düşürmemek için sürekli gerilim halinde olmak zorundadır.

Brian Taylor, yönetmenlik koltuğunu bir başka genç yönetmen Mark Neveldine ile paylaşıyor. İki genç yönetmenin bu ortak çalışmasında, insanın hayatta kalabilmek uğruna yapabileceklerinin sınırı tartışılıyor.

Crank Crank
Crank Crank
Crank Crank

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger