Pages

26 Nisan 2010 Pazartesi

Crank: High Voltage - Tetikci 2: Yüksek Gerilim


Filmin posteri için resme tiklayin

Tür : Aksiyon - Macera
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen : Mark Neveldine, Brian Taylor
Senaryo :
Mark Neveldine, Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Brandon Trost
Müzik : Mike Patton
Kurgu : Marc Jakubowicz, Fernando Villena
Yapim : 2009 - ABD
Süre : 96 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : www.crank2.com

Oyuncular

Jason Statham (Chev Chelios), Amy Smart (Eve), Clifton Collins Jr. (El Huron), Ling Bai (Ria), David Carradine (Poon Dong), Corey Haim (Randy), Efren Ramirez (Venus), Dwight Yoakam (Doc Miles), Holly Weber (Goldie), Glenn Howerton (Doktor)


DISK II



DISK III



DISK IV



DISK V


Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron'dan ve Çin Suç Örgütü'nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong'dan kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles'a başvuran Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo'nun ikiz kardeşi Venus'tan da destek görür.

Yaptığı işi artık bilen kız arkadaşı Eve'le tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya kararlıdır. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

2006 yılının hit aksiyon filmi Crank'te, suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti. Yine aynısını yapıyor!




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger