Pages

25 Nisan 2010 Pazar

Bitirim ikili 3 filmini Full online bedava internette izle Seyret


Bitirim ikili 3 online film izle, jackie Chan filmleri

Yönetmen: Brett Ratner
Oyuncular: Chris Tucker, Jackie Chan, Hiroyuki Sanada, Youki Kudoh, Noémie Lenoir
Senaryo: Jeff Nathanson, Ross LaManna
Yapımcılar: Toby Emmerich, Arthur Sarkissian, Roger Birnbaum
Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro
Prodüksiyon Tasarımı :Ed Werreaux
Kostüm Tasarımı: Betsy Heimann
Kurgu :Mark Helfrich, Billy Weber
Özgün Müzik: Lalo Schifrin
Yapımcı Stüdyo: New Line Cinema

Bitirim ikili Filminin konusu: Los Angeles’ın kilometrelerceuzağında, Parisin kalbinde birsır yatıyor. Gizemi öğrenen Büyük-elçi Hanse bunu açığa çıkarmak üzeredir. Dünyacaünlü organize terörörgütü Triad’ın bilgilerine ulaşan Han, örgütünzirvesi Shy Shenin gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesinene açıklamasına kısa bir süre kala suikastkurşunuyla susturuluyor.

Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu varLos Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döndüFakat bu sefer ikisinin de bilmedikleri bir yerde, Paris’teler… Bitirim İkili 3′te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han’ın kızı Soo Yung’u kurtarmak.

Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmiyorlar. Fakat zaman geçtikçe Paris’in banliyölerinden Eiffel Kulesi’nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad’la büyük bir mücadeleye girişecekler. Bitirim İkili’nin en sıkı macerasına hazır olun.

Jackie Chan ve Chris Tucker serinin ilk iki filminin yönetmeni Brett Ratner’la yeni bir macera için tekrar birlikteler. Paris’te geçen Bitirim İkili 3, Triad çetesi, güzel kadınlar, arıza bir taksi şoförü ve Triad’ın kirli işlerini ortaya çıkarmak isteyen veteran bir Fransız dedektif etrafında dönüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger